Skaistinantis veido priežiūros rinkinys sausai/normaliai odai su vitaminu C Germaine de Capuccini Timexpert Radiance C+

GB313543

148,19 €

197,59 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Rinkinį sudaro: 

1. Skaistinanti, antioksidacinė veido emulsija Germaine de Capuccini TIMEXPERT RADIANCE C+ 50ml

Emulsija skirta mišriai ir į riebumą linkusiai odai. VITAMINAS C ir VITAMINAS E, kurių poveikį sustiprina HLG NANOPOLIMERAS, suteikia maksimalią apsaugą nuo odos senėjimo žymių išryškėjimo. HLG NANOPOLIMERAS tai drėkinamąjį ir maitinamąjį poveikį turintis junginys, kurį sudaro hialurono rūgštis, lizinas ir glutamo rūgštis, pasiekia odos ląsteles ir ilgą laiką tolygiai perduoda veikliąsias medžiagas, užtikrindamas visapusišką apsaugą nuo senėjimo žymių išryškėjimo

   

VITAMINO C POVEIKIS:

  • Antioksidacinė apsauga;
  • Skaistumas ir spindesys;
  • Mažina pigmentines dėmes ir vienodina pigmentaciją;
  • Generuoja naujo kolageno gamyba ir suteikia odai stangrumo.

  

Rezultatai: dingsta odos pilkumas, oda tampa švytinti, spindinti ir pridrėkintą. Odos atspalvis tampa lygesnis.

  

Naudojimas: Nedidelį emulsijos kiekį ryte ir/arba vakare švelniai tepkite ant švariai nuvalytos odos.

  

2. Koncentratas su vitaminais C, E ir feruline rūgštimi Germaine de Capuccini TIMEXPERT RADIANCE C+ 3x10ml

Stipraus poveikio antioksidacinis serumas su 10 % gryno vitamino C, veikiančio sinergiškai su kitomis sudedamosiomis medžiagomis, suteikia įspūdingą spindesį ir energiją odai. Pažangus antioksidacinis serumas su VITAMINU C, VITAMINU E ir FERULINE RŪGŠTIMI. HLG NANOPOLIMERAS įvairiapusiškai sustiprina priemonės veiksmingumą ir užtikrina jos absorbciją į odą, todėl serumo poveikis tampa maksimalus. HLG NANOPOLIMERAS tai drėkinamąjį poveikį turintis junginys, kurį sudaro hialurono rūgštis, lizinas ir glutamo rūgštis ilgą laiką tolygiai perduoda veikliąsias medžiagas.

   

Rekomenduojama naudoti kasdien visus metus arba pastebėjus, kad oda atrodo pavargusi arba patiria metų laikų kaitos poveikį. Ypač tinka pilkšvo atspalvio, pavargusiai odai.

   

Ingredientai: 10 % VITAMINAS C, 1 % VITAMINAS E, 0,5 % FERULINĖ RŪGŠTIS

  

Naudojimas: Aktyvinkite mišinį pagal instrukciją ir pakratykite talpą prieš kiekvieną naudojimą. Kiekvieną rytą užtepkite produktą ant švarios veido, kaklo ir iškirptės odos, palaukite, kol visiškai įsigers, tada galite naudoti įprastas priemones. Kad pasiektumėte dar geresnių rezultatų, tepkite kiekvieną dieną, kol sunaudosite visą serumą. 

 

3. Skaistinantis, antioksidacinis paakių kremas Germaine de Capuccini TIMEXPERT RADIANCE C+ 15ml

Pasinaudokite antioksidacinį poveikį turinčia ir nuo senėjimo žymių išryškėjimo saugančia VITAMINO C, VITAMINO E ir HLG NANOPOLIMERO galia, kad odai aplink akis grąžintumėte spindesį.

 

Rezultatai: maksimali apsauga nuo UV spindulių ir žalingo aplinkos poveikio.  Dingsta nuovargio žymės, smulkios raukšlelės tampa mažiau pastebimos, odos atspalvis tampa tolygesnis.

 

Naudojimas: Ryte ir vakare tepkite ant visos odos aplink akis, paskirstykite, kol įsigers. Netepkite viršutiniojo voko.

 

4. Rinkinys pateiktas dėžutėje.