Plaukų apimtį didinantis rinkinys HH Simonsen Volume

45,47 €

53,50 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Rinkinį sudaro: 

1. Apimties suteikiančios putos plaukams HH Simonsen Volume Mousse 300ml

HH Simonsen ‘Volume Mousse‘ apimties suteikiančios putos plaukams yra sukurtos suteikti apimties ir tekstūros bet kokio tipo plaukams, tačiau išlaikyti plaukus lengvus ir lanksčius. Plaukų putų sudėtyje yra skaidulų, kurios apgaubia plaukus, todėl jie atrodo storesni ir pilnesni. Sudėtyje esantys kviečių baltymai apsaugo ir stiprina plaukus.

 

Išskirtinės savybės:

  • Didina apimtį;
  • Sudėtyje yra dalelių, kurios apgaubia plauką ir padeda išlaikyti norimą plaukų formą;
  • Sudėtyje yra kviečių baltymų, kurie apsaugo ir stiprina plaukus;
  • Suteikia UV apsaugą.

 

Sudėtis: Aqua, Butane, Propane, Alcohol Denat., Polyquaternium-11, Polyquaternium-68, Isobutane, Laureth-4, Helianthus Annuus Seed Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Argania Spinosa Kernel (Argan) Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ceteareth-20, Panthenol, PEG-90M, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Parfum.

 

2. Apimties suteikiantis plaukų šepetys HH Simonsen Volumizing Brush

Ar plaukų šepetys gali suteikti apimties? Šitas gali! Volume Brush skirtas vidutinio ilgumo arba ilgiems plaukams, kad džiovinimo metu plaukams suteiktų papildomos apimties ir sveiko spindesio. Išskirtinai minkšti šereliai rūpinasi galvos oda, o guminis šepečio pagrindas leidžia šereliams lengvai atšokti tam, kad jų nepeštumėte ir nepažeistumėte.