Rinkinys Germaine de capucinni Timexpert white apsauginis kremas SPF20 + akių kontūro kremas YOUTHFULNESS OXYGENATING

GB158859

83,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Rinkinį sudaro:

TIMEXPERT WHITE apsauginis kremas SPF20 50 ml - prabangios, aksominės tekstūros, skirtas pigmentuotos odos priežiūrai. Jis suvienodina odos spalvą, šviesina jau esančias pigmentines dėmes ir apsaugo nuo naujų atsiradimo. Kremas atjaunina, minkštiną ir odai suteikia spindesio. Priemonė palaiko odos drėgmės balansą ir elastingumą, apsaugo ją nuo UVA ir UVB spinduli. SPF 20.

 

EXCEL THERAPY 02 akių kontūro kremas YOUTHFULNESS OXYGENATING 15 ml - išlygina akių kontūrą, sumažina maišelius po akimis ir tamsius ratilus bei apsaugo odą nuo 4 tipų taršos: oro, saulės radiacijos, cheminės ir elektroninės taršos. Kremo formulė su optiniais pigmentais ir rausvu tonu iš karto ištaiso tamsius ratilus ir pasiekia „pabudusio žvilgsnio“ efektą. Slopina kraujagyslių pralaidumą ir skatina kraujotaką. Apsaugo kolageną ir elastiną. Nuolat naudojant gali padėti sumažinti smulkias raukšles.

Naudojimas

Kremo naudojimas: nedidelį kremo kiekį vakare tepkite ant švarios, nuvalytos odos.

 

Akių kontūro kremo naudojimas: tepkite ryte ir vakare tiek kartų, kiek reikia. Paskirstykite visoje akies srityje švelniais prisilietimais iki visiškos absorbcijos, vengiant akies voko.