Šventinis plaukų priežiūros rinkinys Schwarzkopf Oil Ultime Barbary + veido masažuoklis

GB152264

Dėmesio: Paskutinė prekė!

45,00 €

60,00 €



Aprašymas

Rinkinį sudaro:

1. Šampūnas pažeistiems ir nepaklusniems plaukams Schwarzkopf Oil Ultime Argan & Barbary Fig Shampoo 300ml

Schwarzkopf kviečia pajusti nuostabų gamtos prisilietimą naudojant  Oil Ultime Argan & Barbary Fig liniją, praturtintą išskirtiniais ir prabangiais aliejais Jūsų plaukams. Schwarzkopf Oil Ultime Argan & Barbary Fig Shampoo 300ml šampūnas puikiai drėkina ir maitina normalius, pažeistus ir nepaklusnius plaukus, kad vėl galėtumėte džiaugtis išpuoselėtais ir sveikai atrodančiais plaukais. Prabangus figavaisės opuncijos sėklų aliejus dėl jame esančių amino rūgščių gausos, yra ypač vertinamas kaip kolageno gamybą stimuliuojanti ir giliai atstatanti plaukų struktūrą priemonė.

   

Naudojimas: Nedidelį kiekį šampūno uždėti ant drėgnų plaukų, gerai įmasažuoti į galvos odą ir plaukus po to gerai išskalauti vandeniu.

    

2. Aliejus pažeistiems plaukams Schwarzkopf Professional Oil Ultime Barbary Fig Finishing Oil 100ml

Aliejus pažeistiems plaukams Schwarzkopf Professional Oil Ultime Barbary Fig Finishing Oil 100ml tai stipraus poveikio atstatomasis aliejus. Šis ypatingas aliejus giliai atstato plaukų struktūrą, grąžina plaukams natūralų gyvybingumą ir suteikia neapsakomo spindesio. Šis aliejus ypatingai turtingas savo sudėtimi. Prabangus opuncijų vaisių sėklų aliejus dėl jame esančių amino rūgščių gausos, vertinamas kaip kolageno gamybą stimuliuojanti priemonė. 

   

Naudojimas: 1 Būdas: Tepkite ant plaukų prieš galvos trinkimą, gerai įmasažuokite, po to 2 kartus kruopščiai išskalaukite vandeniu.2 būdas: uždėkite aliejaus ant drėgnų nusausintų ir formuokite šukuosena kaip įprasta.

  

3. Nefrito veido masažuoklis

Natūralaus akmens masažuoklis su dvipusiu antgaliu yra skirtas veido ir paakių zonai. Tinkamas tiek profesionaliam naudojimui tiek procedūroms namuose. Masažuoklis gali būti naudojamas kartu su kremu, serumu ar aliejumi, kurio pagalba priemonės į odą susigeria daug greičiau ir giliau, atpalaiduoja veido raumenis.

  

4. Rinkinys supakuotas dėžutėje.