Plaukus drėkinantis, šventinis rinkinys Schwarzkopf Hyaluronic Moisture Kick

GB450793

36,00 €

48,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Rinkinį sudaro: 

1. Drėkinamasis šampūnas plaukams Schwarzkopf Professional BC Hyaluronic Moisture Kick Shampoo 250ml

Normalūs, sausi ar garbanoti plaukai išvalomi ir maksimaliai atstatomas drėgmės balansas. Drėkinama vidinė plaukų struktūra, atstatomas elastingumas ir natūralus spindesys. Plaukų paviršius uždaromas ir atstatoma reikalinga drėgmė. Plaukai tampa minkšti, išpuoselėti, spindintys.

  

Naudojimas: Paskirstykite plaukų šampūną ant drėgnų plaukų ir švelniai įmasažuokite. Švariai nuskalaukite vandeniu.

  

2. Drėkinantis Purškiklis Schwarzkopf Bonacure Hyaluronic Moisture Kick Spray Conditioner 200ml

Drėkinamoji linija skirta išsausėjusių plaukų priežiūrai. Šis ypač patogus purškiamas kondicionierius tikras pagalbininkas skubantiems ir taupantiems laiką žmonėms. Priemonė papildyta koncentruotais ingredientais, kurie veikdami kartu suteikia plaukams maksimalų drėgmės balansą, efektyviai atpalaiduoja ir atskiria susivėlusius plaukus bei nebeleidžia jiems elektrintis. Priemonė papildyta aktyviąja hialurono rūgštimi, kuri dėl savo ypatingų savybių sugeba prasiskverbia pro plaukų sieneles, pasiekti net giliausius plauko sluoksnius ir aprūpina plaukus intensyviu drėkinimu iš vidaus.

  

Naudojimas: Nedidelį kiekį priemonės purkšti ant drėgnų ar sausų plaukų, nenuskalauti, toliau formuoti šukuoseną kaip įprasta.

  

3. Drėkinamoji plaukų kaukė Schwarzkopf BC Hyaluronic Moisture Kick Treatment 200ml

Drėkinanti plaukų kaukė skirtas normalių, sausų, porėtų plaukų intensyviam drėkinimui.Priemonė papildyta aktyviąja hialurono rūgštimi, kuri prasiskverbia pro plaukų sieneles ir aprūpina plaukus intensyviu drėkinimu iš vidaus. Hialurono rūgštis pasiekia net giliausius plauko sluoksnius, padeda juos regeneruoti ir apsaugoti nuo šiaušimosi.

  

Naudojimas. Tepkite nedidelį kiekį kaukės ant drėgnų plaukų. Palikite 5-10 minutėms ir švariai išskalaukite vandeniu.

   

4. Rinkinys pateiktas stilingoje metalinėje dėžutėje.