Drėkinamasis plaukų priežiūros rinkinys su alyvuogių ir Monoi aliejais CHI Deep Brilliance

28,40 €

35,50 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Rinkinį sudaro: 

1. Drėkinamasis šampūnas plaukams su alyvuogių ir Monoi aliejais CHI Deep Brilliance 355ml

Skirtas sausiems, šiurkštiems, garbanotiems plaukams

Šampūnas švelniai pašalina nešvarumus nuo galvos odos, drėkina sausus, šiurkščius plaukus bei suteikia jiems minkštumo ir elastingumo. Šampūno sudėtyje esantis apsauginis Monoi grožio aliejus (gardenijų žiedų ir kokoso aliejaus derinys) atstato sausų, pavargusių bei nusilpusių plaukų struktūrą, minkština, puoselėja plaukus. Alyvuogių aliejus atgaivina plaukus, juos maitina ir drėkina, apsaugo nuo kenksmingo aplinkos poveikio.

  

Šampūnas praturtintas natūralių augalinių ekstraktų aliejais, tokių kaip levandos, pipirmėtės, ramunėlių, melisos ir kitų.

   

Naudojimas: ant drėgnų plaukų užpilti nedidelį kiekį šampūno, ištrinkti plaukus, kruopščiai išskalauti. 

   

2. Drėkinamasis kondicionierius su alyvuogių ir Monoi aliejais CHI Deep Brilliance 355ml

Skirtas sausiems, šiurkštiems, garbanotiems plaukams

Šis veiksmingas kondicionierius praturtintas alyvuogių ir Monoi (gardenijų žiedų ir kokoso aliejaus derinys) aliejais, kurie laikomi grožio puoselėjimo aliejais. Kondicionierius minkština, drėkina sausus, šiurkščius plaukus, juos atkuria ir palengvina iššukavimą. Praturtintas vitaminais A,C ir E, kondicionierius suteikia plaukams sveiką išvaizdą bei elastingumo. Natūralių augalinių ekstraktų derinys (levandos, pipirmėtės, ramunėlių, melisos ir kitų.) sumažina plaukų sausumą, galiukų skilinėjimą, jie mažiau veliasi.

    

Naudojimas: Nedidelį kiekį kondicionieriaus švelniai paskirstyti ant plaukų. Palaikyti 3 min. ir kruopščiai išskalauti.