Apimties suteikiantis rinkinys ploniems plaukams CHI Magnified Volume

38,02 €

50,70 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Rinkinį sudaro: 

1. Apimties suteikiantis šampūnas CHI Magnified Volume 355ml

CHI Magnified Volume šampūnas malonaus aromato šampūnas specialiai sukurtas ploniems plaukams, pakelia juos nuo šaknų, maksimaliai purina ir tankina. Priemonėje yra CHI44 keramikos (kompleksas iš 44 neorganinių elemenų) ir šilko baltymų, kurių sudėtyje yra vertingų aminorūgsčių, vitaminų bei enzimų, reguliuojančių galvos odos ir plaukų drėgmės balansą, stiprinančių plaukus bei suteikiančių jiems sveiko blizgesio.

 

 Naudojimas: ant drėgnų plaukų užpilti nedidelį kiekį šampūno, ištrinkti plaukus, kruopščiai išskalauti. Pakartoti, jeigu reikia.

 

2. Apimties suteikiantis kondicionierius CHI Magnified Volume 355ml

CHI Magnified Volume malonaus aromato kondicionerius ploniems plaukams, suteikia švelnumo, sustiprina plonų plaukų šaknis ir suteikia didesnę apimtį kiekvienam plaukui. Plaukai neapsunksta ir ilgai išlieka gaivūs. Priemonėje yra CHI44 keramikos (kompleksas iš 44 neorganinių elemenų) ir šilko baltymų, kurių sudėtyje yra vertingų aminorūgsčių, vitaminų bei enzimų, reguliuojančių galvos odos ir plaukų drėgmės balansą, stiprinančių plaukus bei suteikiančių jiems sveiko blizgesio.

 

Apsaugo plaukus nuo terminio ir kenksmingo aplinkos poveikio.

 

Naudojimas: išplovus plaukus šampūnu, švelniai, masažuojamaisiais judesiais paskirstyti kondicionierių nuo šaknų iki plaukų galiukų. Palaikyti 2 min. ir kruopščiai išskalauti.

 

3. Šaknų pakėlėjas CHI Volume Booster 237ml

Tai purškiama formavimo priemonė, kuri padidina plaukų apimtį, pastorina plaukus, tačiau jų neapsunkina. Suteikia plaukams žvilgesio. Priemonė stiprina plaukus, padaro juos paklusnius ir spindinčius, nes į jos sudėtį įeina Pantenolis ir šilko proteinai. Optiškai plaukų atrodo daugiau, kartu jie yra stiprinami.

  

Naudojimas: ant išplautų ir nusausintų plaukų užpurkšti priemonės ir išdžiovinti džiovintuvu. Šukuosena gali būti permodeliuojama pašildžius plaukus plaukų džiovintuvu.