Plaukų ir kūno priežiūros priemonių rinkinys vyrams 18.21 Man Made Faux Book Gift Set Sweet Tobacco

GB939646

„18.21 Man Made“ plaukų ir kūno priežiūros priemonių rinkinį vyrams sudaro: daugiafunkcė priemonė vyrams 3 in 1 18.21 Man Made „Wash Sweet Tobacco“, 532 ml ir plaukų formavimo pasta 18.21 Man Made „Paste Sweet Tobacco“, 56,7 g.

Smulkiau

41,65 €

49,00 €



Aprašymas

„18.21 Man Made“ plaukų ir kūno priežiūros priemonių rinkinį vyrams sudaro: daugiafunkcė priemonė vyrams 3 in 1 18.21 Man Made „Wash Sweet Tobacco“, 532 ml ir plaukų formavimo pasta 18.21 Man Made „Paste Sweet Tobacco“, 56,7 g.

Daugiafunkcė priemonė vyrams 3 in 1 18.21 Man Made „Wash Sweet Tobacco“, 532 ml

       

„18.21“ aukštos kokybės daugiafunkcė priemonė vyrams - tai plaukus stiprinantis šampūnas, prabangus kondicionierius ir kūno prausiklis viename. Speciali priemonės formulė drėkina plaukus, juos stiprina ir suteikia blizgesio. Neišsausina odos ir neleidžia jai pleiskanoti.

Priemonės sudėtyje esantis muilas su makadamijos riešutų gliceridais, hidrolizuotais bolivinės balandos ekstraktais ir jojobos aliejais, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Subtilus šafrano ir džiovintų vaisių aromatas, persipynęs su medaus, vanilės, saldaus tabako, medienos ir muskuso kvapais, paliks ilgalaikį įspūdį.

Speciali priemonės formulė drėkina plaukus, juos stiprina ir suteikia blizgesio. Neišsausina odos ir neleidžia jai pleiskanoti. Puikiai tinka tiesiems, garbanotiems, storiems, sausiems bei ploniems plaukams. Taipogi tiek riebiai, tiek sausai kūno odai.

Plaukų formavimo pasta 18.21 Man Made „Paste Sweet Tobacco“, 56,7 g

     

Tiesiems, banguotiems ir garbanotiems plaukams

    

„18.21“ vidutinės fiksacijos plaukų formavimo pasta suteiks plaukams blizgesio ir suformuos nepriekaištingai atrodančią šukuoseną, jos neapsunkindama. Apsaugo plaukus nuo šiaušimosi ir juos drėkina. Lengvai išplaunama, nes yra tirpi vandenyje. Subtilus šafrano ir džiovintų vaisių aromatas, persipynęs su medaus, vanilės, saldaus tabako, medienos ir muskuso kvapais, paliks ilgalaikį įspūdį.

Naudojimas

Daugiafunkcė priemonė vyrams 3 in 1 18.21 Man Made „Wash Sweet Tobacco“ - išspauskite gausų priemonės kiekį ir paskirstykite ant drėgnų plaukų ir kūno odos. Nuskalaukite vandeniu. Jeigu reikia – pakartokite.

     

Plaukų formavimo pasta 18.21 Man Made „Paste Sweet Tobacco“ - nedidelį kiekį priemonės tepkite ant drėgnų arba sausų plaukų ir formuokite šepečiu arba pirštais. Norėdami plaukams suteikti apimties – naudokite plaukų džiovintuvą. Siekdami geriausių rezultatų, naudokite kartu su kitomis „18.21“ plaukų formavimo priemonėmis.