Plaukų atstatymo priemonė OLAPLEX No. 3 Hair Perfector 100 ml

GB005345

27,62 €

32,50 €



Aprašymas

Ne paslaptis, jog sveikų plaukų būklės palaikymui vien kirpėjo pastangų neužtenka. Dėl kasdienių neigiamų mūsų plaukus žalojančių veiksnių, jų būklė prastėja kasdien, todėl ypač daug reikšmės turi tinkama plaukų priežiūra namų sąlygomis. OLAPLEX No.3 priemonė sukurta siekiant palaikyti saloninių paslaugų metu išgautą rezultatą bei sustiprinti plaukų struktūrą namų sąlygomis, taip padidinant jų atsparumą ir prevenciškai apsaugant nuo kasdienės neigiamų veiksnių žalos. Nors neretai dar vis galvojama, kad OLAPLEX No.3 yra plaukų kaukė ar kondicionierius, ši priemonė kitokia – patentuotos technologijos dėka ji stiprina mūsų plaukus ,,iš vidaus į išorę‘‘ principu, molekuliniame lygmenyje sujungiant plaukų disulfidines jungtis, tiesiogiai atsakančias už plaukų stiprumą, vientisumą ir elastingumą.

  

Pagrindiniai privalumai:

  

  • Patentuotos formulės dėka stiprina ir atkuria pažeistą plaukų struktūra
  • Palaiko sveiką plaukų būklę ir jų struktūros vientisumą
  • Naudojant reguliariai mažina plaukų galiukų šakojimąsi, plaukų lūžius, tad plaukai lengviau atauga
  • Prevenciškai saugo plaukų struktūrą nuo būsimų pažeidimų
  • Didina plaukų atsparumą kasdieniams neigiamiems veiksniams
  • Palaiko saloninių procedūrų metu išgautą rezultatą
  • Esant poreikiui gali būti derinamas su jūsų jau mėgstama plaukų kauke

Naudojimas

OLAPLEX No.3 dažniausiai naudojamas tiesiog ant vandeniu sudrėkintų plaukų, tačiau jei jūsų plaukuose yra stilizavimo priemonių, jie padengti aliejuku ar priemonėmis su silikonais, prieš naudojanti OLAPLEX No.3, pirmiausia rekomenduojame išsiplauti plaukus šampūnu ir nusausinti juos rankšluosčiu. Tuomet, priklausomai nuo plaukų ilgio ir tankumo, įsispauskite į delną 1-3 a.š. OLAPLEX No.3, paskirstykite tarp delnų ir švelniai glostant padenkite savo plaukus. Kuo geriau paskirstysite, tuo priemonė geriau suveiks. Palaukite bent 10-20 min. Geresniam efektui pasiekti, palaikykite ilgiau, 30-45 minutės yra pakankamai. Išskalaukite plaukus vandeniu, išplaukite šampūnu ir kondicionuokite. Geriausiam rezultatui pasiekti, kartu naudokite OLAPLEX No.4 šampūną ir OLAPLEX No.5 kondicionierių. Esant poreikiui tarp šampūno ir kondicionieriaus galite panaudoti jūsų jau mėgstamą plaukų kaukę.

 

Pastaba: Jei OLAPLEX No.3 naudosite kartu su OLAPLEX No.0, vadovaukitės No.0 naudojimo instrukcija. Tepdami priemonę koncentruokitės daugiau į plaukų ilgį ir plaukų galiukus, kur daugiausia pažeidimų, o ne galvos odą.

  

Sveikai plaukų būklei palaikyti OLAPLEX No.3 (ar OLAPLEX No.0 + No.3) terapiją kartokite kartą savaitėje, esant labai pažeistiems plaukams – 2 ar 3 kartus savaitėje.

  

Neatstoja saloninės terapijos su OLAPLEX No.1-2 intensyvumo. Skirtas naudojimui namuose, kad palaikyti tvirtą plaukų struktūros būklę ir apsisaugoti nuo kasdienių pažeidimų žalos. Vieno buteliuko užtenka maždaug 4-6 procedūroms, Priemonė nuplaunama, tad nerekomenduojame laikyti jas pernakt.

  

Tinkamas visų plaukų tipams, veganams. Subalansuoto pH.  Nebandytas ant gyvūnų. Be gliuteno, riešutų.Be parabenų, ftalatų, dietanolaminų, aldehidų ar formaldehido.

Sudėtis

-Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate: Patented and proven technology to help repair broken bonds for stronger hair.

-No.3 Hair Perfector is now formulated without Liial.

Water (Aqua/Eau), Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Glycerin, Hydroxyethyl Ethylcellulose, Stearamidopropyl Dimethylamine , Quaternium-91, Sodium Benzoate, Cetrimonium Methosulfate, Cetrimonium Chloride, Fragrance (Parfum), Tetrasodium EDTA ,Polyquaternium-37, Benzyl Benzoate, Etidronic Acid, Ascorbic Acid, Phytantriol, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Citric Acid, Potassium Sorbate

Susiję produktai

-10%
21,14 € 23,49 €
-10%
22,04 € 24,49 €
Turime

ELGON Intensyvi kaukė pažeistiems ir dažytiems plaukams COLORCARE

22,04 € 24,49 € -10%
Sumažinta kaina!
-15%
23,37 € 27,49 €
Turime

KEUNE Kaukė plaukų drėkinimui So Pure Moisturizing Treatment 200ml

23,37 € 27,49 € -15%
Sumažinta kaina!