Plaukų kaukė su grynu keratinu ir ženšeniu Trendy Hair Maskelastic 500ml
  • −20%
  • Išparduota
GB003957

TRENDY HAIR Trendy Hair Plaukų kaukė su grynu keratinu ir ženšeniu Trendy Hair Maskelastic 500ml

(0)
46,40 €
58,00 €
Pranešti, kai turėsime
Prekės šiuo metu neturime

Aprašymas

Plaukų kaukė su keratinu ir ženšeniu TRENDY HAIR Maskelastic Keratin With Ginseng

TRENDY HAIR Maskelastic – tai pirma profesionali plaukų kaukė su gryno keratino koncentratu, ženšenio mikrodalelėmis ir Actiscent® kvapiosiomis medžiagomis.

 

Gryna kosmetika + intensyvus poveikis

Mikroskopiniai keratino milteliai, skystas ženšenis ir natūralūs aktyvieji ingredientai garantuoja 5 minutes trunkančią intensyvią plaukų terapiją, turinčią tiek atstatomąjį, tiek kosmetinį poveikį.

 

Grynas keratinas suteikia plaukams lankstumo, drėkina juos ir labai greitai atstato.

Skystas ženšenis stimuliuoja plaukų folikulų ląstelių metabolizmą, todėl pailgėja anageninė fazė, plaukai auga greičiau, padidėja jų tūris.

Actiscent® kvapiosios medžiagos iš natūralių aktyviųjų ingredientų, tokių kaip Sičuano pipirai ir bukieji puskiparisiai, skatina plaukų augimą ir užtikrina jų sveikatą.

Plaukai pradeda sveikai žvilgėti.

  

5 teigiami pokyčiai per 5 minutes:

+ Drėkinimas

+ Padidėjęs elastingumas

+ Žvilgesys

+ Atstatymas

+ Priežiūra

 

NAUDOJIMAS: Išplovę plaukus šampūnu su grynu keratinu ir ženšeniu Trendy Hair Bainelastic, nusausinkite juos rankšluosčiu. Užtepkite nedidelį (graikinio riešuto dydžio) priemonės kiekį ant delnų ir užtepkite ant plaukų nuo galiukų iki vidurinės dalies ir galiausiai šaknų. Palaikykite 5 minutes ir nuplaukite vandeniu. Dar intensyvesnei priežiūrai užtepkite priemonės ant plaukų ir suvyniokite plaukus į karštą, šlapią rankšluostį. Naudokite priemonę kartą per savaitę. 

Atsiliepimai

5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)