Ypač pažeistų ir nualintų plaukų atstatymo rinkinys Vitaplex Travel Kit 3x100ml

GB210366

Dėmesio: Paskutinė prekė!

29,75 €

35,00 €



Aprašymas

Į rinkinį įeina šampūnas 100 ml; kondicionierius100 ml; kaukė 100 ml. 

  

  • Vitaplex šampūnas tai švelnus, besulfatis šampūnas, sukurtas norint sustiprinti Vitaplex procedūros poveikį. Jo sudėtyje esantys RAV19, sviestmedžio ir argano aliejus bei pantenolis atstato plaukus, jie sustiprėja ir tampa elastingi bei žvilgantys. Color Lock technologija ir UV filtrai padeda ilgiau išlaikyti plaukų spalvą ir apsaugoti nuo aplinkos poveikio.

        

  • Vitaplex kondicionierius tai prabangus, kasdienis, be silikoninis kondicionierius, sukurtas norint sustiprinti Vitaplex procedūros poveikį. Jo sudėtyje esantys RAV19, sviestmedžio ir argano aliejus bei pantenolis maitina plaukus, jie sustiprėja ir tampa elastingi bei žvilgantys. Color Lock technologija ir UV filtrai padeda ilgiau išlaikyti plaukų spalvą ir apsaugoti nuo aplinkos poveikio.

                                                          

  • Vitaplex Bond Preserver (palaikymo priemonė) kaukė Unikali biomimetinė technologija reiškia, kad Vitaplex gali atstatyti pažeistus plaukus natūraliu būdu. RAV19 Kompleksas rekonstruoja keratino struktūros pažeistas vietas, atkartodamas ir pakeisdamas, tiksliai numatyta seka ir kiekiu, 19 amino rūgščių, kurios gali būti sunaikintos cheminių procedūrų metu – taip efektyviai atstatydamas plauką į jo pirminę būseną. Naudojant Vitaplex 03 plaukai palaiko natūralią plauko struktūrą, tampa tvirtesni, sumažina išorinio plauko sluoksnio pažeidimus, atrodo sveikesni ir glotnesni.

Susiję produktai

-15%
21,25 € 25,00 €
Turime

Saryna Key Kelioninis plaukų priežiūros priemonių rinkinys pažeistiems

Saryna KEY Damage Repair Kit 3in1

21,25 € 25,00 € -15%
Sumažinta kaina!