Kremas išsišakojusiems galiukams su kanapių ir arganų aliejais MKS eco Endz

 MARRAKESH - dabar MKS eco

Smulkiau

18,61 €

21,90 €



Aprašymas

Suvaldykite plaukų galiukų šakojimąsi su "MKS eco Endz" priemone. Ši, argano aliejaus prisotinta priemonė, padeda atkurti, uždaryti pažeistas plaukų vietas ir apsaugo nuo būsimų pažeidimų, kad plaukai atrodytų sveikesni ir tvirtesni.

 

IŠSKIRTINĖS SAVYBĖS:

  • uždaro ir atkuria skilinėjančius galiukus;
  • stiprina plaukus ir apsaugo nuo skilinėjimo ateityje;
  • vizualiai storina plaukų galiukus;
  • mažiną plaukų pūtimąsi ir elektrinimąsi;
  •  

"MKS eco Endz", tai priemonė, kuri privalo atsidurti Jūsų būtiniausių plaukų priežiūros priemonių krepšelyje. Tai yra viena geriausiai parduodamų "MKS eco" produktų asortimento dalis. "MKS eco Endz" sudėtyje gausu maistingų medžiagų, tokių kaip argano aliejaus iš Maroko, plaukus stiprinančio kanapių sėklų aliejaus, hidrolizuotų kviečių baltymų ir pantenolio mišinio, kuris atkuria ir puoselėja skilinėjančius plaukų galiukus ir apsaugo juos nuo pažeidimų ateityje. Naudojant šią priemonę, plaukai nesipučia ir nesielektrina, o galiukai atrodo storesni.

KANAPIŲ SĖKLŲ ALIEJAUS NAUDA PLAUKŲ PRIEŽIŪROS PRODUKTUOSE
Kanapių sėklų aliejus yra žinomas dėl savo puikaus drėkinamojo poveikio. Dėl didelio riebalų rūgščių kiekio jis yra veiksminga plaukų kondicionierių sudedamoji dalis. Kanapių sėklų aliejus ne tik drėkina plaukus, bet ir minkština, atkuria ir apsaugo pažeistus plaukus, įskaitant sausus, dažytus plaukus.

 

Kvapas Original: žemiškas, pikantiškas/jausmingas.

 

NAUDOJIMAS: kad pasiektumėte geriausių rezultatų, pirmiausia naudokite "MKS eco Nourish" šampūną ir "MKS eco Hydrate" kondicionierių, o po to, ant drėgnų, plaukų prieš formuodami šukuoseną naudokite "MKS eco Endz".

 

SUDĖTIS: Water/Aqua, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Polyacrylamide, Laureth-7, C13-14 Isoparaffin, Dimethiconol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Parfum, Ethylhexylglycerin, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Coumarin, Linalool, Limonene.

Susiję produktai

-10%
35,10 € 39,00 €
-20%
19,18 € 23,97 €
Turime

Kremas saugantis plaukus nuo karščio KEUNE Care Line VITAL NUTRITION

19,18 € 23,97 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
17,27 € 21,59 €
Turime

Glotnumo ir blizgesio suteikiantis kremas KEUNE Care Line KERATIN SMOOTH

17,27 € 21,59 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
18,70 € 22,00 €
Turime

Nenuplaunamas plaukų kremas su taukmedžio sviestu pažeistiems plaukams

Saryna KEY Damage Repair Pure African Shea Cream Leave-In Moisturizer

18,70 € 22,00 € -15%
Sumažinta kaina!