Drėkinamasis, švytėjimo kūnui suteikiantis šveitiklis su bronzantais Marie Brocart Solari Shimmer and Bronzing Body Scrub 250 g

GB887218

27,12 €

33,90 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Bronzantais praturtintas „Solari“ cukraus ir Himalajų druskos šveitiklis pagamintas su biologiškai suyrančiomis blizgančiomis Bioglitter® dalelėmis bei įdegio aktyvatoriumi TAN Oléobooster®.

 

Dėl šampaninės rudos ir aukso spalvos dalelių priemonė ne tik efektyviai šveičia kūno odą, ją masažuoja, pašalina negyvas odos ląsteles, bet ir suteikia kūno odai švytėjimo, leidžia atrodyti lyg švelniai saulės nubučiuotai. Be to, įdegio aktyvatorius pagreitina odos įdegimo saulėje procesą siekiant natūralaus įdegio. Šveitiklis yra gaivaus aromato su rytietiškų prieskonių natomis.

   

Sudėtyje net 98,5 % natūralios kilmės ingredientų, tarp kurių šilko glotnumo odai suteikiantis taukmedžių sviestas, murumuru sviestas, šaltalankių aliejus, morkų, aviečių sėklų, makadamijų aliejai, alyvuogių skvalanas, vitaminas E. Pagaminta rankomis. Tinka visiems odos tipams.

Bioglitter® dalelės

Tai pirmosios kosmetikos pasaulyje grynos, eukalipto celiuliozės augalinio pagrindo dalelės, pagamintos visiškai nenaudojant plastiko. Bioglitter® natūraliai suyra aplinkoje, nepalikdamos pėdsako, todėl yra visiškai tvarios. Tai sertifikuotas, aplinkai draugiškas produktas, kuris leis jūsų odai spindėti be jokios žalos gamtai.

 

Naudojimas: tepkite nedidelį kiekį ant sausos arba drėgnos kūno odos, įmasažuokite ir nuskalaukite vandeniu. 

 

Įspėjimai: naudoti tik pagal paskirtį. Laikyti 5–25°C temperatūroje.

Susiję produktai

-20%
28,00 € 35,00 €
Turime

GUAM Natūralus jūros dumblių kūno šveitiklis Guam Exfoliating scrub 700 g

Kūno šveitiklis

28,00 € 35,00 € -20%
Sumažinta kaina!