Kokosinis kūno šveitiklis Malachite Cosmetics Coconut Oil Scrub 200 g

GB838020

Kokosinis malonumas Tavo odai! Tai aliejinis kūno šveitiklis, pakeriantis nuostabiu kokosų aromatu ir mintimis nukeliantis į tropikus. 

Smulkiau

18,39 €

22,99 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Kokosinis malonumas Tavo odai! Tai aliejinis kūno šveitiklis, pakeriantis nuostabiu kokosų aromatu ir mintimis nukeliantis į tropikus. Druska, cukrus ir smulkios kokoso dalelės efektyviai pašalina negyvas odos ląsteles, padeda patobulinti odos toną bei tekstūrą, puoselėja ir gerina odos būklę, be to reguliarus šveitimas gali sustabdyti plaukelių įauginėjimą. Kruopščiai nušveista oda geriau įsisavina ir vėliau tepamas priemones, kaip kūno kremas, losjonas ar sviestas. Šveitiklio sudėtyje esantis kokoso aliejus, pienelis bei ekstraktas pasižymi puikiomis maitinančiomis savybėmis, atkuria bei stiprina odos apsauginį barjerą, aprūpina vitaminais, omega rūgštimis ir kitais elementais. Rapsų, abrikosų aliejai kartu su vitaminu E minkština odą, saugo nuo laisvųjų radikalų žalingo poveikio bei skatina odos atsinaujinimą. Po naudojimo oda tampa minkšta, švelni, itin maloni liesti o kartu ir nuostabiai kvepia! Dėka aliejinės formulės net nebūtina tepti kūno kremo.



Aktyvieji ingredientai:



- Kokoso aliejus - išgautas iš šviežių kokosų, ne tik skaniai kvepia, bet ir turi neginčijamą naudą odai. Universalus ir daugelio pamiltas kokosų aliejus saugo odą nuo išsausėjimo, minkština ir kovoja įvairiomis odos problemomis, kaip šerpetojimas, sausumas, pleiskanojimas, odos barjero pažeidimas. Šis aliejus akimirksniu suteikia odai neapsakomo švelnumo ir minkštumo, ji tampa elastingesnė, tvirta ir lygi.


- Kokoso pienelis – geriau pasisavinamas odos nei kokosų aliejus. Tai puikus drėkiklis, padedantis atkurti dehidratuotą, išsausėjusią odą. Kokosų pienelis taipogi malšina odos sudirgimą, raudonį, turi ne tik raminančių, bet ir valančių savybių.


- Kokoso ekstraktas – šis ekstraktas turi puikias drėgmę išlaikančias savybes, dėl šios priežasties oda tampa putlesnė, skaistesnė, drėgnesnė.


- Rapsų, abrikosų augaliniai aliejai – aukštos kokybės nerafinuoti aliejai prisotina odą lipidais, kurie stiprina odos apsauginį barjerą, saugo nuo išsausėjimo, padeda pagerinti sausos, pažeistos odos būklę – tai ypač aktualu, jei kovojate su odos šerpetojimu, atopinio dermatito pasekmėmis, jaučiamas diskomfortas (ypatingai po dušo). Taip pat, aliejai puikūs pagalbininkai norint akimirksniu suteikti odai minkštumo, švelnumo bei lygumo.


- Vitaminas E – antioksidantas, apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio, padeda odai atsistatyti.

Naudojimas

Užtepkite šveitiklio ant sudrėkintos odos (pageidautina – išsimaudžius vonioje arba nusiprausus po dušu, kai odos poros yra šiek tiek atsivėrusios). Zonas, ant kurių yra užtepta šveitiklio, sukamaisiais judesiais pamasažuokite, didesnį dėmesį skirkite probleminėms vietoms. Po to šiltu vandeniu nuplaukite šveitiklio likučius ir nušluostykite rankšluosčiu

Sudėtis

Sucrose, Sodium Chloride, Cocos Nucifera Fruit Powder, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Parfum, Cocos Nucifera Milk Powder, Cocos Nucifera Oil, Brassica Campestris Seed Oil, Cocos Nucifera Fruit Extract, Tocopherol, Coumarin, Cinnamyl Alcohol, Linalool.
Ingredient of natural origin: 98%

Susiję produktai

-20%
28,00 € 35,00 €
Turime

GUAM Natūralus jūros dumblių kūno šveitiklis Guam Exfoliating scrub 700 g

Kūno šveitiklis

28,00 € 35,00 € -20%
Sumažinta kaina!