Lūpų balzamas GOLD COLLAGEN LIPSTICK 4g

GB882072

22,50 €

25,00 €



Aprašymas

Gold Collagen lūpų balzamas puoselėja ir saugo lūpas nuo žalingų išorės veiksnių. Padeda mažinti smulkesnes raukšles. Padeda atkurti natūralią lūpų apimtį. Patikrinta dermatologų.

 

Sudėtyje yra: veiksmingo oligopeptidų mišinio, kuris padeda stimuliuoti kolageno sintezę, kad lūpos atrodytų putlesnės; kolageno, bičių vaško, sviestmedžių ir kokosų aliejų, kurie padeda atkurti lūpų drėgmės barjerą, kad lūpos taptų švelnios, įgautų tekstūrą ir formą; vitamino E, kuris užtikrina kasdienę apsaugą nuo laisvųjų radikalų.

 

Lūpas sudaro tie patys sluoksniai kaip ir odą (epidermis, tikroji oda ir poodis), bet jų struktūra yra unikali:  (1) epidermis yra daug plonesnis, todėl mažiau saugo lūpas nuo išorės veiksnių; (2) nėra riebalų liaukų, todėl daug sunkiau išlaiko drėgmę. Lūpos natūraliai yra jautresnės aplinkos veiksniams ir lengviau pažeidžiamos, greičiai netenka drėgmės, praranda apimtį, o laikui bėgant atsiranda smulkesnių ir stambesnių raukšlelių.

 

Naudojimas:  tepkite lūpas 3 kartus per dieną ne trumpiau kaip 30 dienų. Jei siekiate ilgai išliekančio efekto, naudokite reguliariai. Galima naudoti vieną arba kaip lūpų dažų pagrindą.

 

Atsargumo priemonės: produkto sudėtyje yra migdolų aliejaus, bičių vaško ir iš žuvų išgauto kolageno. Tik vietiniam naudojimui. Vengti patekimo į akis, netepti ant suskeldėjusių ar pažeistų lūpų.

 

Ingredientai: Olus (Vegetable) Oil, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Synthetic Wax, Hydrogenated Coconut Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cera Alba (Beewax), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetyl Palmitate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Ethylhexyl Palmitate, Mica, Aqua (Water), Glyceryl Undecylenate, Nacre (Mother of Pearl) Powder, Titanium Dioxide, Parfum (Fragrance), Tribehenin, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Isostearate, Propylene Glycol, Benzyn Benzoate, Lactic Acid, Coumarin,  Benzyl Cinnamate, Fish Collagen, Bht, Palmitoyl Oligopeptide.

 

Pagaminta: Prancūzijoje pagal MINERVA Research Labs Ltd užsakymą. MINERVA Research Labs Ltd, 1-6 Yarmouth Place, London, W1J 7BU, Jungtinė Karalystė  

Susiję produktai

-10%
4,17 € 4,63 €
Turime

Carmex lūpų balzamai - Tube, Stick, Pot

4,17 € 4,63 € -10%
Sumažinta kaina!
-20%
4,39 € 5,49 €
Turime

Lūpų balzamas su apsauga nuo saulės SPF30 Australian Gold Lip Balm blister

Apsauga nuo saulės lūpoms

4,39 € 5,49 € -20%
-10%
10,79 € 11,99 €

Ypatingai – drėkinantis augalinis lūpų balzamas HEMPZ Ultra – Moisturising

ULTRA – MOISTURIZING HERBAL LIP BALM

10,79 € 11,99 € -10%
Sumažinta kaina!
-15%
15,26 € 17,95 €