Lūpų apimtį didinantis pieštukas su 6 hialurono rūgštimis ir peptidais 2 Lygis FILLERINA® LIP VOLUME 7ml

GB506650

Dėmesio: Paskutinė prekė!

55,20 €

69,00 €



Aprašymas

FILLERINA® LIP VOLUME - tai naujos kartos, neinvazinė dermatologinio kosmetinio užpildo terapija, lūpų apimčiai padidinti, drėkinti ir putlinti lūpas, skirta naudoti namuose.  GRADE 2 (2 lygis - nedidelis audinių atsipalaidavimas ir suglebimas).

 

FILLERINA® LIP VOLUME gelinio ūpų pieštuko sudėtyje esančios 6 skirtingos molekulinės masės hialurono rūgšties molekulės ir peptidai pasižymi putlinamosiomis ir drėkinamosiomis savybėmis (nuo 1000 iki 2 milijonų daltonų). Kaip ir estetinėje medicinoje taikomos hialurono rūgšties terapijos metu, taip ir  ši priemonė užtikrina didelio hialurono rūgšties kiekio įsiskverbimą į giliausius odos sluoksnius (patvirtinta „ex vivo“ tyrimais). Šveicarijoje patentuota LIP VOLUME terapijos formulė buvo sukurta specialiai plonesnei lūpų odai, todėl priemonė užtikrina maksimalų įsiskverbimą, lūpų apimties padidėjimą ir putlumą.  

 

POVEIKIS

  • Dėl gebėjimo sujungti vandens molekules, FILLERINA® LIP VOLUME skatina audinių drėkinimą ir putlinimą. 
  • Didina lūpų apimtį, suteikia putlumo, giliai drėkina, mažina raukšles aplink lūpas.
  •  Aplikatoriaus antgalis pasižymi ir masažuojančiu poveikiu.

 

VEIKLIOSIOS SUDEDAMOSIOS MEDŽIAGOS

Hialurono rūgšties kiekis organizme, ypač odoje, palaipsniui mažėja, dėl to oda glemba ar prarandą apimtį. Pirmą kartą pasaulyje sukurta „Fillerina“ formulė, kurios sudėtyje yra unikalus net šešių skirtingos molekulinės masės hialurono rūgšties molekulių mišinys. Specialus ir ypač veiksmingas nešiklis giliai prasiskverbia pro odos sluoksnius (patvirtinta „ex vivo“ bandymais). Tai suteikia audiniams putlumo ir užtikrina jų drėkinimą. Šešių hialurono rūgščių poveikį papildo kitos veikliosios medžiagos. „Matrifull“ – peptidas, pernešantis ciklodekstrinus, skatina odos audinių trofiškumą ir suteikia laipsnišką ir progresyvų putlinamąjį poveikį. Heksapeptidai dalyvauja vandens transportavimo per odos sluoksnius reguliavime ir padeda išlaikyti reikimą drėgmės kiekį.

INCI PAVADINIMAS

MOLEKULINĖ MASĖ

FUNKCIJA

 

Hialurono rūgštis

1.000 Da

 

Nedelsiant prasiskverbia į giliuosius lūpų odos sluoksnius (patvirtinta „ex vivo“ bandymais). Suteikia lūpoms apimties.

 

Hidrolizuotas natrio hialuronatas

5.000 Da

 

Nedelsiant prasiskverbia į viduriniuosius ir giliuosius lūpų odos sluoksnius (patvirtinta   „ex vivo“ bandymais). Stangrina lūpų odą ir suteikia apimties.

 

Hidrolizuota hialurono rūgštis

50.000 Da

 

Nedelsiant prasiskverbia į viduriniuosius ir giliuosius lūpų odos sluoksnius (patvirtinta „ex vivo“ bandymais). Stangrina lūpų odą ir suteikia apimties.

 

Natrio hialuronatas

200.000 Da

 

Prasiskverbia į viršutinius ir viduriniuosius lūpų odos sluoksnius (patvirtinta „ex vivo“ bandymais) gerina lūpų audinių tonusą ir stangrumą.

Natrio hialuronatas

2.000.000 Da

 

Prasiskverbia pro odos paviršių (patvirtinta „ex vivo“ bandymais). Pagerina lūpų tonusą ir stangrina.

 

Natrio hialuronato krospolimeras

 

/

Užtikrina lėtą, bet nuolatinį hialurono rūgšties išsiskyrimą. Padeda palaikyti audinių putlumą.

 

 

NAUDOJIMAS:

- Specialiame FILLERINA® LIP VOLUME  aplikatoriuje yra 7 ml gelio užpildo.

 

- Kad priemonė vienodai paskirstytų, keletą kartų, bet švelniai, paspauskite stūmoklį, esantį ties aplikatoriaus galiuku. Iš metalinio rutulinio galiuko išsiskirs reikiamas kiekis.

 

- Tepkite 5 kartus per parą ant švarių lūpų vienodu sluoksniu. Užteptą priemonę palikite kelioms minutėms, kad geriau įsiskverbtų. Po to galite įprastai tepti lūpdažį ar lūpų blizgį.

 

- Rekomenduojama produktą naudoti vieną mėnesį. Naudojimo ciklo metu būtina gerti daugiau vandens.- Terapiją galima atlikti kelis kartus per metus, pavyzdžiui, kas 3 mėnesius.

 
- Tikslią informaciją, kaip naudoti produktą rasite pakuotėje esančiame informaciniame lapelyje.

 
- Tik išoriniam naudojimui. Vengti sąlyčio su akimis. 


KAIP IŠSIRINKTI tinkamiausio stiprumo 
FILLERINA® produktą?

GRADE 1 (1 lygis) - silpniausios koncentracijos produktas. Naudokite, jei šiuo metu pas Jus formuojasi pirmosios raukšlės ir mimikos raukšlelės, prasidėjęs veido odos suglebimas. Rinkitės šį produktą, jei domina pirminių raukšlių užpildymas bei skruostų ir lūpų apimties didinimas. 

 

GRADE 2 (2 lygis) - vidutinio stiprumo produktas.  Naudokite, jei šiuo metu yra nedidelis audinių atsipalaidavimas ir suglebimas. Rinkitės šį produktą, jei Jus domina matomų raukšlių užpildymas bei skruostų ir lūpų apimties didinimas.  

 

GRADE 3 (3 lygis) - stipriausias produktas. Naudokite, jei šiuo metu yra akivaizdus audinių atsipalaidavimas ir suglebimas. Rinkitės šį produktą, jei Jus domina vidutinio gylio raukšlių užpildymas bei lūpų apimties didinimas. 

  

Susiję produktai

-10%
22,50 € 25,00 €
Turime

Lūpų balzamas GOLD COLLAGEN LIPSTICK 4g

22,50 € 25,00 € -10%
Sumažinta kaina!
-15%
46,75 € 55,00 €
Turime

Koreguojamasis kremas mimikos linijoms ir gilioms raukšlėms prie lūpų

46,75 € 55,00 € -15%
Sumažinta kaina!
-10%
22,05 € 24,50 €
Turime

Lūpų putlinimo priemonė su hialurono rūgštimi SESDERMA FILLDERMA Lip

22,05 € 24,50 € -10%
Sumažinta kaina!