Makiažo kempinėlių rinkinys BeautyBlender Masters Of The Beautiverse

GB353184

36,47 €

42,90 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Makiažo kempinėlių rinkinys BeautyBlender „Masters Of The Beautiverse“, rinkinį sudaro: 2 makiažo kempinėlės, makiažo kempinėlių dėklas, muiliukas makiažo kempinėlėms

 

Makiažo kempinėlė BeautyBlender „Masters Of The Beautiverse“, 2 vnt.

BeautyBlender“ yra ypatinga naujovė makiažo pasaulyje! Tobulos formos, originali, profesionali priemonė daugiau nei paprasta makiažo kempinėlė, nepalieka nelygumų. Patentuota elipsės forma leidžia padengti makiažo priemonę tolygiai net ir sunkiai pasiekiamose veido vietose.

  

Be latekso, nealergizuoja ir neturi kvapo. Kempinėlės tinka makiažo pagrindo padengimui, taip pat jas galite naudoti drėkinančio kremo ar serumo padengimui.

 

Naudojimas: prieš naudojant, kempinėlė yra sudrėkinama, todėl ji sugeria vandenį, bet ne makiažo priemones. „BeautyBlender“ makiažo kempinėlę naudokite įprastam sausos ar skystos makiažo priemonės (pudros, kremo, makiažo pagrindo, maskuotojo) paskirstymui. Po naudojimo išplaukite kempinėlę specialiu muiliuku.

 

Makiažo kempinėlių dėklas BeautyBlender „Blender Defender“

BeautyBlender“ makiažo kempinėlės dėklas apsaugos Jūsų makiažo kempinėles, puikiai tilps rankinėje bei bus nepamainoma kelionių metu. Inovatyvaus dizaino dėklas yra pagamintas iš silikono ir turi skylutes, kurių dėka Jūsų makiažo kempinėlės bus vėsinamos ir neatsiras nemalonaus kvapo.

 

Šiame dėkle tilps dvi makiažo kempinėlės.

 

Makiažo kempinėlių valiklis - muilas BeautyBlender „Blendercleanser Solid Unscented“, bekvapis, 16 g.

Specialiai makiažo kempinėlėms skirtas valyti muiliukas padeda pašalinti iš kempinėlės visus makiažo likučius ir kitus nešvarumus, naikina bakterijas. Skirtas jautriai odai. Bekvapis. Veganiška formulė. Taip pat galima naudoti makiažo šepetėliams valyti.

 

Naudojimas: sudrėkinkite makiažo kempinėlę, patrinkite į muiliuką, kol suputos. Perskalaukite vandeniu ir švelniai nuspauskite kempinėlę.

 

BeautyBlender“ – revoliucija makiažo srityje. Džiaukitės tobulu makiažu kasdien.

Susiję produktai

-15%
16,91 € 19,90 €
Turime

Originali rožinė makiažo kempinėlė BeautyBlender Original Pink

16,91 € 19,90 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
18,61 € 21,90 €
Turime

Originali BeautyBlender makiažo kempinėlė Pro (Juoda)

18,61 € 21,90 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
18,61 € 21,90 €
-15%
18,61 € 21,90 €
Turime

Originali kūno spalvos Beautyblender kempinėlė Nude

18,61 € 21,90 € -15%
Sumažinta kaina!