Makiažo kempinėlių rinkinys BeautyBlender Base Station

GB280999

25,41 €

29,90 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Makiažo kempinėlių rinkinys BeautyBlender „Base Station“rinkinį sudaro: makiažo kempinėlė, skystas makiažo kempinėlių valiklis ir silikoninis padelis

 

Makiažo kempinėlė BeautyBlender „Base Station“

„BeautyBlender“ yra ypatinga naujovė makiažo pasaulyje! Tobulos formos, originali, profesionali priemonė daugiau nei paprasta makiažo kempinėlė, nepalieka nelygumų. Patentuota elipsės forma leidžia padengti makiažo priemonę tolygiai net ir sunkiai pasiekiamose veido vietose.

 

Be latekso, nealergizuoja ir neturi kvapo. Kempinėlės tinka makiažo pagrindo padengimui, taip pat jas galite naudoti drėkinančio kremo ar serumo padengimui.

 

Naudojimas: prieš naudojant, kempinėlė yra sudrėkinama, todėl ji sugeria vandenį, bet ne makiažo priemones. „BeautyBlender“ makiažo kempinėlę naudokite įprastam sausos ar skystos makiažo priemonės (pudros, kremo, makiažo pagrindo, maskuotojo) paskirstymui. Po naudojimo išplaukite kempinėlę specialiu muiliuku.

 

Skystas makiažo kempinėlių valiklis BeautyBlender „Liquid Blendercleanser“, 90 ml

Specialiai makiažo kempinėlėms skirtas valyti skystas valiklis padės pašalinti iš kempinėlės visus makiažo likučius ir kitus nešvarumus. Taip pat galima naudoti makiažo šepetėliams valyti.

 

Naudojimas: sudrėkinkite „BeautyBlender“ makiažo kempinėlę. Paskirstykite valiklį ant kempinėlės paviršiaus, švelniai paspauskite kempinėlę, leiskite suputoti. Norint išvalyti itin įsigėrusias dėmes, įpilkite nedidelį kiekį valiklio į indelį su vandeniu ir mirkykite kempinėlę kelias valandas. Po valymo, švelniai nuspauskite kempinėlę ir padėkite džiūti ant silikoninio padelio gerai vėdinamoje patalpoje.

 

Rinkinyje yra silikoninis padelis. Makiažo šepetėliams valyti – braukite sudrėkintu, valikliu išteptu šepetėliu pirmyn ir atgal per padelį, kad pašalintumėte visus makiažo likučius ir nešvarumus. Perskalaukite vandeniu ir švelniai nuspauskite šepetėlį. DĖMESIO: netrinkite makiažo kempinėlės į padelį, nes galite kempinėlę pažeisti.

 

BeautyBlender“ – revoliucija makiažo srityje. Džiaukitės tobulu makiažu kasdien.

Susiję produktai

-15%
16,91 € 19,90 €
Turime

BeautyBlender Originali rožinė makiažo kempinėlė Original Pink

16,91 € 19,90 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
18,61 € 21,90 €
Turime

BeautyBlender Originali makiažo kempinėlė Pro (Juoda)

18,61 € 21,90 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
18,61 € 21,90 €
Turime

BeautyBlender Originali pastelinė rožinė makiažo kempinėlė Bubble

18,61 € 21,90 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
18,61 € 21,90 €
Turime

BeautyBlender Originali kūno spalvos Beautyblender kempinėlė Nude

18,61 € 21,90 € -15%
Sumažinta kaina!