Liposominis makiažo valiklis SESDERMA SENSYSES CLASSIC Cleanser 200ml

GB006841

14,00 €

17,50 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Naujos kartos liposominis vanduo valo odą, pašalina makiažo likučius, padeda odai atsikurti ir subalansuoti odoje vykstančius procesus. Dėka nanotechnologijų, liposomų dvisluoksnė fosfolipidinė membrana sugeba surinkti ir pašalinti visus nešvarumus bei makiažo likučius. Oda ne tik nuvaloma, tačiau ir praturtinama riebiosiomis rūgštimis, kurios padeda atsatatuti odos hidrolipidinį barjerą.

 

Odos valymas yra pirmasis žingsnis norint turėti sveikai ir jaunai atrodančią odą, būtent todėl labai svarbu išsirinkti odai tinkančias valymo priemones. SENSYSES CLASSIC valo odą jos nedirgindamas, tinka visiems odos tipams, net ir jautriai odai. Šis liposominis valiklis ne tik valo odą, tačiau ramina odą, padeda odai atsikurti. Sudėtyje esantis hamamelio ekstraktas ir alavijas ramina odą, avižų branduolių ekstraktas, pantenolis, organinis silicis ir nepakeičiamosios riebiosios rūgštys padeda odai atsikurti, restrukturizuotis.

 

Privalumai:

  • Pašalina vandenyje ir riebaluose tirpius nešvarumus
  • Prisotina odą riebiosiomis rūgštimis (linolo rūgštimi), padeda atkurti odos hidrolipidinį barjerą
  • Sustiprina natūralią odos apsauginę sistemą, padeda apsisaugoti nuo išorės agresorių, bakterijų ar kitų dirgiklių
  • Padeda išlaikyti sveikos odos išvaizdą, pantenolis ir alavijas skatina odos atsikūrimo procesus
  • Pasižymi raminančiu poveikiu

Naudojimo būdas:

Paspaudę pompą, sudrėkinkite medvilnės tamponą ir braukiamaisiais judesiais valykite juo reikiamą sritį, kol ant odos nebeliks nešvarumų pėdsakų, nepamirškite kaklo ir dekolte srities. Rekomenduojama naudoti ryte ir vakare, jei ir nenaudojate makiažo priemonių, nes odos valymas yra pirmas žingsnis sveikos ir spindinčios odos link.

 

Odos tipas-

 

Riebi oda, mišri oda, sausa oda, normali oda, jautri oda, brandi oda

 

Veikliosios medžiagos-

 

Hamamelio ekstraktas, organinis silicis patalpintas liposomose, fitosfingosinas liposomose, alavijas liposomose, avižų ekstraktas, enoksolonas liposomose, bosvelijų rūgštis

 

Ingredientai: AQUA, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ALCOHOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT, BOSWELLIA SERRATA GUM, CI 42090, CI17200, DIPROPYLENE GLYCOL, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, GLYCYRRHETINIC ACID, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT, ISOPROPYL ALCOHOL, LECITHIN, METHYLSILANOL MANNURONATE, PANTHENOL, PANTOLACTONE, PARFUM, PEG-200, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-400, PHENOXYETHANOL, PHYTOSPHINGOSINE HCL, POLYGLYCERYL-4 LAURATE/SEBACATE, POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE/CAPRATE, POLYSORBATE 20, POTASSIUM SORBATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM CHOLATE, SODIUM HYDROXIDE, SORBIC ACID.

 

 

Kurį SENSYSES liposominį valiklį rinktis? 

SENSYSES HYALURONIC liposominis valiklis tinka sausai odai, ar odai su raukšlėmis. Sausai ir į atopiją linkusiai odai rekomenduojama rinktis SENSYSES ATOPIC. Jei Jūsų oda riebi, su aiškiai matomis poromis, rekomeduojame rinktis SENSYSES SEBUM, o papilkėjusiai, nuovargio požymių ar pigmentinių dėmių turinčiai odai tiks SENSYSES LIGHTENING lipiosominis valiklis su vitaminu C. Jei oda raustanti, labai jautri, su aiškiai matomu kapiliaru tinklu ar rožinės (rozacea) paveikta, rekomenduojame rinktis labai švelnų ir raminantį SENSYSES ROS valiklį. SENSYSES OVALIS rekomenduojamas riebiai odai, seborėjinio dermatito paveiktai odai. Jei Jūsų oda yra labai jautri, paveikta agresyvių procedūrų ar buvo veikta lazerinėmis procedūromis, rekomenduojame rinktis SENSYSES RX.

 

Susiję produktai

-15%
39,01 € 45,90 €
-15%
33,92 € 39,90 €
-15%
35,70 € 42,00 €
Turime

Akių makiažo valiklis Germaine de Capuccini OPTIONS 300ml

35,70 € 42,00 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
28,48 € 33,50 €
-15%
31,48 € 37,04 €
-20%
28,80 € 36,00 €