Plaukų šviesinimo rinkinys be amoniako su kanapių aliejumi ir Alea Vera CHI Blond + Ligtening System With Hemp & Aloe

GB350649

17,43 €

20,50 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Išsaugokite nepriekaištingą plaukų spalvą su plaukų šviesinimo rinkiniu be amoniako, praturtintu kanapių aliejumi ir Alea Vera CHI Blond+ Ligtening System With Hemp & Aloe. 

 

Rinkinį sudaro: 

1. Apsauginis purškiklis plaukams ir galvos odai su kanapių aliejumi ir aloe vera CHI Bond&Seal 59ml

 

CHI Bond & Seal yra natūrali apsauginė priemonė su kanapių aliejumi ir aloe vera kurie, apsaugo plaukus ir galvos odą plaukų šviesinimo metu, užpildo porėtas plauko vietas. Kanapių aliejus turi didelį kiekį aminorūgščių ir vitaminų, įskaitant A, E, B1, B2, PP, C, kurie giliai įsiskverbia į plaukų pluoštą stiprina juos, suteikdamas elastingumą ir maitinimą. Sudėtis taip pat praturtinta Aloe vera, kuri ramina galvos odą ir plaukus, kondicionuoja bei drėkina.

 

Naudojimas: prieš plaukų šviesinimą gausiai purkšite priemonę ant galvos odos ir per visą plauko ilgį.

 

2. Plaukų šviesinimo milteliai be amoniako su kanapių aliejumi ir Aloe Vera CHI Bleach & Shine Hemp & Aloe Infused Lightener Up To 9+ Levels 113g

  

Šviesina iki 9 tonų ir padeda išgauti ypatingai švarų ir šviesų plaukų toną vos per vieną kartą, pavyzdžiui, sruogelių šviesinimui naudojant foliją. Inovatyvi formulė su kanapių aliejumi ir Aloe vera apsaugo plaukus šviesinimo metu, neleidžia jiems išsausėti. Kanapių aliejus turi didelį kiekį aminorūgščių ir vitaminų, įskaitant A, E, B1, B2, PP, C, kurie giliai įsiskverbia į plaukų pluoštą stiprina juos, suteikdamas elastingumą ir maitinimą. Sudėtis taip pat praturtinta Aloe vera, kuri ramina galvos odą ir plaukus, kondicionuoja bei drėkina.

 

Privalumai:

  • Be amoniako;
  • Ypač intensyviam plaukų balinimui iki 9 tonų;
  • Kanapių aliejuje gausu amino rūgščių, vitaminų, baltymų ir kitų maistinių medžiagų, kurie apsaugo ir maitina plaukus šviesinimo metu;
  • Aloe vera (alijošius) drėkina plaukus, kondicionuoja ir apsaugo nuo pažeidimų šviesinimo metu;
  • Nepalieka gelsvų atspalvių, efektyviai šviesinant visoms technologijoms.

 

Naudojimas: šviesinimo miltelius ir oksidacinę emulsiją maišykite santykiu 1:1,15 iki 1:2,5. Naudokite 3% (10VOL), 6% (20VOL), 9% ( 30VOL), 12% (40VOL) Oksidantus priklausomai nuo plaukų storio, būklės ir norimo šviesinimo rezultato. Venkite kontakto su oda. Nepalikite produkto ilgiau nei 50min.

 

Rekomenduojama kartu naudoti su apsauginiu purškikliu plaukams ir galvos odai su kanapių aliejumi ir aloe vera CHI Bond&Seal 237ml.

Susiję produktai