Nenuplaunamas kondicionierius su argano ir kanapių sėklų aliejumi MKS eco X Leave-in Detangler Original

 MARRAKESH - dabar MKS eco

Smulkiau

18,28 €

21,50 €



Aprašymas

Atkurkite natūralų plaukų grožį naudodami universalią "MKS eco X Leave-In" plaukus tausojančią ir iššukavimą lengvinančią priemonę. Keletas papurškimų šios priemonės, pripildytos argano ir kanapių sėklų aliejais, padeda suvaldyti plaukų pūtimąsi ir vėlimąsi. Taip pat ji apsaugo plaukus nuo karščio daromos žalos.

  

IŠSKIRTINĖS SAVYBĖS:

  • akimirksniu drėkina ir atpalaiduoja plaukus;
  • padeda apsaugoti plaukus nuo pažeidimų;
  • neleidžia plaukams pūstis ir elektrintis;
  • suteikia blizgesio;

  

Plačiai pripažintas stebukladariu, šis su daugybe užduočių susidorojantis "MKS eco X" (Original kvapas) turi turtingą ingredientų sąrašą, kuris akimirksniu drėkina, atpalaiduoja ir padeda apsaugoti plaukus nuo karščio ir aplinkos daromos žalos. Atkuriamasis maistingųjų medžiagų, argano aliejaus iš Maroko, stiprinančio kanapių sėklų aliejaus, pantenolio ir grynųjų augalinių ekstraktų mišinys užtikrina ilgalaikį plaukų pūtimosi ir elektrinimosi kontroliavimą, taip pat suteikia blizgesio. ,,MKS eco X'' (Original kvapas) yra įvairių, viliojančių kvapų, kuriuos galima derinti su kitomis ,,MKS eco'' plaukų priežiūros priemonėmis, kad jūsų plaukai atrodytų ir kvepėtų fantastiškai. Nenuostabu, kad šis gaminys yra vienas mėgstamiausių "MKS eco" linijos gaminių ir laikomas svarbiausia priemone, kurią naudoja salonų specialistai visame pasaulyje. 

  

KANAPIŲ SĖKLŲ ALIEJAUS NAUDA PLAUKŲ PRIEŽIŪROS PRODUKTUOSE
Kanapių sėklų aliejus yra žinomas dėl savo puikaus drėkinamojo poveikio. Dėl didelio riebalų rūgščių kiekio jis yra veiksminga plaukų kondicionierių sudedamoji dalis. Kanapių sėklų aliejus ne tik drėkina plaukus, bet ir minkština, atkuria ir apsaugo pažeistus plaukus, įskaitant sausus, dažytus plaukus.

  

Kvapas : žemiškas, pikantiškas/jausmingas.

  

NAUDOJIMAS: kad pasiektumėte geriausių rezultatų, pirmiausia naudokite "MKS eco Nourish" šampūną ir "MKS eco Hydrate" kondicionierių, o po to - "MKS eco X Leave-In Detangler". Išpurkškite reikiamą kiekį (maždaug 5 purškimus) ant drėgnų plaukų ir iššukuokite. Nenuplaukite ir formuokite kaip įprasta.

  

SUDĖTIS: Aqua/Water/Eau, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Amodimethicone, Cetrimonium Bromide, Cyclopentasiloxane, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Glycerin, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Citrus Aurantium (Orange) Dulcis Fruit Extract, Trideceth-12, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance (Parfum).

Susiję produktai

-20%
10,16 € 12,70 €
Turime

Drėkinamasis purškiamas plaukų kondicionierius Indola Hydrate Spray

10,16 € 12,70 € -20%
Sumažinta kaina!
-10%
18,00 € 20,00 €
Turime

Nenuskalaujamas kondicionierius 17 stebuklų BioSilk Silk Therapy 167 ml

18,00 € 20,00 € -10%
Sumažinta kaina!
-10%
14,31 € 15,90 €
Turime

Plaukų drėkiklis Biosilk Hydrating Therapy Pure Moisture 207 ml

14,31 € 15,90 € -10%
Sumažinta kaina!
-15%
14,02 € 16,50 €
Turime

Nenuplaunama apsauginė priemonė plaukams CHI Keratin mist 355ml

14,02 € 16,50 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
14,28 € 16,80 €
Turime

Nenuskalaujamas kondicionierius su keratinu CHI Keratin Leave-in

14,28 € 16,80 € -15%
Sumažinta kaina!
-20%
15,19 € 18,99 €