Paakių ir lūpų kremas su 6 hialurono rūgštimis ir peptidais 1 lygis FILLERINA Eye and Lip Cream 15ml

GB343296

35,20 €

44,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

FILLERINA® paakių ir lūpų kontūro kremas su 6 skirtingomis HA rūgštimis. 15 ml. GRADE 1 (silpniausia koncentracija). Produktas skirtas kasdienei paakių ir lūpų priežiūrai su raukšleles užpildančiuoju poveikiu. Kremą galima naudoti vieną ar kartu su kitais FILLERINA® produktais. 

  

 Dėl skirtingo molekulių skvarbumo tolygiai užpildomi visi odos sluoksniai – nuo paviršinių iki pačių giliausių. Kasdienei veido odos priežiūrai. Pabuskite ryte su stangresne, pailsėjusia, giliai pridrėkinta veido oda. 

 

 Šveicarijos patentas SWISS PATENT CH 705 713.

 


Naudoti ryte ir (ar) vakare ant paakių odos ir aplink lūpas. Naudoti tik išoriškai. Saugoti, kad nepatektų į akis

 

Pagaminta LABO International SRL, Italy, pagal Šveicarijos prekinį ženklą. 

GRADE 1 (1 lygis) - silpniausios koncentracijos produktas. Naudokite, jei šiuo metu pas Jus formuojasi pirmosios raukšlės ir mimikos raukšlelės, prasidėjęs veido odos suglebimas. Rinkitės šį produktą, jei domina pirminių raukšlių užpildymas bei skruostų ir lūpų apimties didinimas. 

 

GRADE 2 (2 lygis) - vidutinio stiprumo produktas.  Naudokite, jei šiuo metu yra nedidelis audinių atsipalaidavimas ir suglebimas. Rinkitės šį produktą, jei Jus domina matomų raukšlių užpildymas bei skruostų ir lūpų apimties didinimas.  

 

GRADE 3 (3 lygis) - stipriausias produktas. Naudokite, jei šiuo metu yra akivaizdus audinių atsipalaidavimas ir suglebimas. Rinkitės šį produktą, jei Jus domina vidutinio gylio raukšlių užpildymas bei lūpų apimties didinimas. 

 

Susiję produktai

-15%
44,11 € 51,90 €
Turime

SKEYNDOR Stangrinantis paakių kremas Skeyndor Lift Definition Eye Contour

Global Lift Line

44,11 € 51,90 € -15%
Sumažinta kaina!