Valantis pienelis visiems odos tipams JULIETTE ARMAND Cleansing Milk 210ml

GB975009

17,85 €

21,00 €



Aprašymas

Valantis pienelis tinkantis visiems odos tipams: normaliai, sausai ir jautriai odai.

Nuvalo makiažą, šalina nešvarumus,praturtintas drėkinamosiomis, antiseptinėmis ir antioksidacinėmis savybėmis. Valantis pienelis yra kreminės tekstūros, lengvai įsigeria į odą, giliai išvalo poras, nedirgina odos. Sudėtyje yra odą minkštinantys aliejai, argininas, ramunėlių ekstraktas, alavijų ekstraktas.

 

Švelnus ir nedirginantis odos valomasis pienelis šalina nuo veido nešvarumus ir makiažo likučius. Drėkinamosios medžiagos suformuoja apsauginę plėvelę, kuri padeda išlaikyti drėgmę odos paviršiuje. Sudėtyje yra ramunėlių ir žaliųjų alavijų ekstraktų, kurie minkština, ramina ir drėkina odą.

 

Naudojimas: nedidelį kiekį produkto įmasažuokite į veido odą sukamaisiais judesiais po to nuvalykite su vatos tamponėliais.

 

Pagrindiniai ingredientai: odą minkštinantys aliejai, argininas, ramunėlių ekstraktas, alavijų ekstraktas.

 

Ingredientai: AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 60, SORBITAN STEARATE, CETYL ALCOHOL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER WATER, PHENOXYETHANOL, ARGININE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM, CAPRYLYL GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA

Susiję produktai