Purškiamas plaukų blizgesys T-LAB Professional Shine Veil Hair Spray
  • Išparduota
GB124359

T-LAB PROFESSIONAL Purškiamas plaukų blizgesys T-LAB Professional Shine Veil Hair Spray 150ml

(0)
22,90 €
Pranešti, kai turėsime
Prekės šiuo metu neturime

Aprašymas


Shine Veil blizgusis lakas suteikia natūralų blizgesį ir užtikrina besvorį plaukų laikymą, kuris suteikia išskirtinį žvilgesį. Shine Veil veiksmingai kondicionuoja ir neapsunkindamas plaukų sukuria lengvą apsauginę membraną. Plaukai įgauna estetinio blizgesio ir didesnės apimties, tampa paklusnūs ir nesielektrina.

UNIKALUS NATŪRALUS KOMPLEKSAS

  • PANTENOLIS (PROVITAMINAS B5) ramina ir švelniai rūpinasi galvos oda bei plaukais. Stiprina plauko apsauginio sluoksnio struktūrą ir skatina ląstelių atsinaujinimą.
  • ŠILKO AMINO RŪGŠTIS pritvirtina keratino struktūrą prie plaukų, apsaugo plaukus nuo drėgmės praradimo.
  • MONOJAUS ALIEJUS - turtingas mikrolipidais, kurie gerina natūralias odos ląstelių funkcijas. Oda tampa glotni ir švelni lyg aksomas, o plaukai – lengvai suvaldomi ir sudrėkinti.

NAUDOJIMAS: Purkšti ant sausų plaukų, po plaukų suformavimo.

PAVOJINGA. Ypač degus aerozolis. Slėginė talpykla. Kaitinama gali sprogti. Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių, žiežirbų, atviros liepsnos, karštų paviršių. – Nerūkyti. Nepurkšti į atvirą liepsną arba kitus degimo šaltinius. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Slėginis indas. Nepradurti ir nedeginti net panaudoto. Saugoti nuo saulės šviesos. Nelaikyti aukštesnėje nei 50°C temperatūroje.

Atsiliepimai

5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)