Plaukų džiovintuvas su vandens jonų ir neigiamų jonų technologijomis Osom Professional Grey

GB730968

„Osom Professional“ plaukų džiovintuvas su neigiamų jonų ir vandens jonų technologija leis greitai ir efektyviai išsidžiovinti plaukus, suteikiant jiems šilko švelnumo bei žvilgesio. O išskirtinis ir akį traukiantis prietaiso dizainas sužavės kiekvieną.

Smulkiau

197,10 €

219,00 €



Aprašymas

Išmanioji vandens jonų technologija

     

Tai naujos kartos veikimo principas, padedantis itin greitai ir saugiai išdžiovinti šlapius plaukus, visiškai nepažeidžiant plaukų struktūros. Prietaisas veikimo metu surenka iš aplinkos vandens mikrodaleles ir automatiškai generuoja vandens jonus. Dėl vandens jonų poveikio plaukai nesielektrina, mažiau veliasi ir neišsausėja džiovinimo metu. O pažeisti ir besipučiantys plaukai tampa glotnūs ir žvilgantys.

Neigiamų jonų technologija

        

Neigiamų jonų technologijos dėka plaukai yra glotniai išdžiovinami, taigi tampa švelnesni ir įgauna kerinčio žvilgesio. Taip pat, sutrumpėja plaukų džiovinimo laikas, tad plaukai trumpesnį laiką yra veikiami karščio. Likusios vandens molekulės įsigeria į plaukus ir tokiu būdu padeda išvengti jų išsausėjimo. Be to, ženkliai sumažėja plaukų elektrinimasis.

3 oro srauto režimai

      

Rinkitės tarp trijų oro srauto nustatymų: šalto oro srauto, karšto oro srauto bei kas 3 sekundes besikeičiančio karšto-šalto oro srauto.

Reguliuokite prietaiso galingumą 4 skirtingais lygiais

         

Paspaudus prietaiso galios lygio pasirinkimo mygtuką vieną kartą, prietaisas pradės tiekti 1 lygio galios ir temperatūros oro srautą. Paspauskite minėtą mygtuką dar kartą 2 galios lygiui įgalinti. |Paspaudus minėtą mygtuką trečią kartą – pasirinksite trečią galios lygį, o ketvirtą kartą – 4 galios lygį.

Bešepetis variklis

          

Šis plaukų džiovintuvas turi itin galingą bešepetį variklį, kuris veikia iki 110000 aps./ min. greičiu. Tai itin ilgaamžiškas DC variklis, kuris leis prietaisą naudoti daugybę metų.

Pelėsių valymo funkcija

        

Įjungus prietaisą ir paspaudus ir palaikius galios pasirinkimo mygtuką 5 sekundes, prietaise aktyvuosite pelėsių valymo funkciją. Ji bus automatiškai išjungiama parėjus 5 sekundėms.

Atminties funkcija

       

Prietaise integruotos atminties funkcijos dėka, įjungus nenaudojamą prietaisą, jis pradės veikti pagal paskutinį kartą parinktus nustatymus.

360° besisukantis magnetinis antgalis

          

360° besisukantis magnetinis antgalis ženkliai palengvins plaukų formavimą. Jį itin lengvai pritvirtinsite ir nuimsite.

Išskirtinės OSOM Professional plaukų džiovintuvo savybės:

Galingumas: 1200 W;

Įtampa: 220- 240V;

Dažnis: 50/60 Hz;

Triukšmingumo lygis: 68 dB;

Variklio sukimosi dažnis: 110000 aps./ per minutę;

Oro srauto greitis: 20-25 m/s;

Išmanioji temperatūros reguliavimo sistema;

3 oro srauto nustatymai: šalto oro srauto, karšto oro srauto bei kas 3 sekundes besikeičiančio karšto-šalto oro srauto;

Prietaise integruota neigiamų jonų ir vandens jonų technologija;

360° besisukantis magnetinis antgalis, kurį lengvai pritvirtinsite ir nuimsite;

Ergonomiškas dizainas;

Naudojimo trukmė: iki 2000 valandų;

Laido ilgis: 180 cm;

Matmenys: 200 x 180 x 38 mm;

Spalva: pilka.