Kelioninis plaukų priežiūros rinkinys sausiems ir pažeistiems plaukams PREVIA Regenerating

GB614176

Dėmesio: Paskutinė prekė!

56,00 €



Aprašymas

Plaukų struktūrą atstatantis šampūnas 100 ml

     

Plaukų struktūrą atstatantis šampūnas skirtas pažeistiems ir silpniems plaukams. Tyra ir natūrali sudėtis švelniai išplauna, plaukai tampa sveikesni ir švarūs. Dėka šampūno sudėties ir švelnaus valymo savybių gerinama plaukų struktūra, pokyčiai matysis jau po pirmųjų plovimų.

     

Naudojimas:

      

Paskirstyti ant drėgnų plaukų, švelniai įmasažuoti, suputojus nuskalauti. Pakartoti jei būtina.

     

Plaukų struktūrą atstatanti kaukė 60 ml

    

Plaukų būklę atstatanti KAUKĖ sausiems ir pažeistiems plaukams. Gilaus poveikio intensyviai regeneruojanti, veikianti prieš senėjimą (ANTI AGE). Plaukus užpildo ir sustiprina.

     

Naudojimas:

    

Paskirstyti ant drėgnų, rankšluosčiu nusausintų plaukų, palaikyti 3 – 5 min. maksimaliam efektui pasiekti iššukuoti retomis šukomis ir įmasažuoti į plaukus, gerai išskalauti.

     

Atstatantis dvifazis nenuplaunamas kondicionierius 100 ml

    

Skirtas sausiems ir pažeistiems plaukams. Akimirksniu kondicionuoja, drėkina neapsunkindamas plaukų. Gerina plaukų iššukavimą, nuima elektrostatinį krūvį, ir apsaugo plaukus nuo senėjimo ANTI AGE.

    

Naudojimas:

    

Gerai suplakti prieš pradedant naudoti. Purkšti ant drėgnų, rankšluosčiu nusausintų plaukų per visą plaukų ilgį. Nenuskalaujamas. Galima naudoti kasdien. Toliau formuoti plaukus kaip įprasta.

    

Drėkinantis formavimo kremas 100 ml

     

Glotnių plaukų (anti-frizz) efektą suteikiantis, giliai drėkinantis kremas. Lengvina iššukavimą. Natūrali fiksacija. Kremas plaukus palieka švelnius, blizgius ir paruoštus šukuosenai. Natūralios kilmės ir ekologinio ūkininkio sėmenų aliejaus ekstraktas – suteikia blizgesio, atstato ir atgaivina plaukų būklę, mažina plaukų šiaušimąsi. Tinka visų tipų plaukams.

    

Naudojimas:

    

Tolygiai paskirstyti ant rankšluosčiu nusausintų plaukų, iššukuokite retomis šukomis ir toliau formuokite kaip įprasta.