Kvapni dulksna Jaukūs Namai BIOCOS Aromatherapy Mist 100 ml

GB204391

8,91 €

9,90 €



Aprašymas

Kvapni dulksna JAUKŪS NAMAI - natūrali priemonė, turinti kvapus neutralizuojančių ir orą valančių savybių. Jaukūs namai kvepia kava ir pyragais, tad eterinių aliejų kompozicijoje gurmaniškas kavos ir cinamono eterinių aliejų aromatas.

    

Kvapnią dulksną JAUKŪS NAMAI kūrėme laukdami gražiausių metų švenčių – šv. Kalėdų. Viliojančiai turtingas kavos ir cinamono kvapas užburia savo aromatu ir kuria ypatingą namų jaukumą bei komfortą. O džiugesio ir geros nuotaikos apelsinų eterinis aliejus išsklaido melancholiją ir apatiją, nuveja liūdesį, pakelia nuotaiką, sušildo kraują ir širdį.

Ši kvapų kompozicija tinkama praskaidrinti nuotaiką, suteikti žvalumo, o patalpoms kurti jaukumo, teigiamos energijos ir pozityvumo jausmą. Aromatas veikia žadinančiai, ypač tinkamas naudoti ryte, kai sunku keltis. Aromatas įkvėps naujų idėjų, suteiks ryžto ir energijos.

Kvapnias dulksnas kuriame naudodami 100% natūralius eterinius aliejus, todėl tai ne tik malonaus aromato, bet ir švelnaus terapinio poveikio gaminys. Eteriniai aliejai mišiniuose papildo vienas kitą bei veikia sinergiškai. Mišiniuose naudojami tik natūralūs aukščiausios kokybės gryni eteriniai aliejai, suteikiantys galimybę mėgauti aromaterapijos poveikiu.

    

NAUDOJIMAS: purškite patalpas, minkštų baldų paviršius, kilimus, užuolaidas, patalynę ar kitus tekstilės gaminius. Nenaudokite ant šviesių paviršių. Išbandykite ant mažo ploto.

     

Svarbi informacija! Kvapni dulksna nėra namų kvapas. Kvapni dulksna – silpnesnės koncentracijos priemonė be kvapo stiprinklių ir fiksatorių, tad norint ilgiau jausti jos aromatą, reikėtų purkšti ant tekstilinių paviršių.

Susiję produktai