Prabangus purškiamas namų kvapas Aromatic 89 "Corna" Elite Home Sprayer 300ml

GB684859

Vasaros gaiva, citrusų švelnumas ar saldi pagunda - tai gamtos įkvėpti aromatų žaismai, kurie pasiruošę praturinti Jūsų namus išskirtiniais kvapais.

Smulkiau

20,80 €

26,00 €



Aprašymas

Viršutinės natos: sicilijos bergamotė, citrina.

Vidurinės natos: kašmyras, baltosios gėlės, kalonė.

Apatinės natos:vanilės pupelės, kedras, gintaras, pačiulis.

   

Nuo vasariško saldumo iki levandų kupinos ramybės, nuo klasikos ir elegancijos iki modernumo – tai mūsų kruopščiai atrinktos ir suderintos kvapų natos Jūsų aplinkai. Kvapai užtikrina ilgai išliekantį ir ryškiai juntamą aromatų dvelksmą. Namų gaiviklio buteliuke yra 300 mililitrų prabangos, o tokio kiekio pilnai užtenka ne vieną kartą pripildyti namus maloniais aromatais. Prabangios išvaizdos purškiklis perkels mėgstamiausius kvapus į susitikimų kambarį, poilsio kupiną svetainę ar į kitas pasirinktas erdves, kur gamtos įkvėpti aromatai ilgai išlaikys pakylėtą nuotaiką ir norą kurti. Norime atkreipti dėmesį, kad purškiklis yra sukurtas patalpų kvepinimui, todėl nerekomenduojame jo naudoti ant baldų paviršiaus, kilimų, užuolaidų ar kitų tekstilės gaminių. Norėdami pasidžiaugti naujais kvapais, pirmiausia siūlome išmėginti purškiklį mažame plote, kad žinotumėte koks turėtų būti optimaliausias gaiviklio naudojimas Jūsų namuose.

        

Mūsų purškiamas namų kvapas trumpai:
Namų purškiklio tūris – 300ml
Stiprūs ir ilgai išliekantys kvapai
Kvapai juntami šiltoje bei sausoje patalpoje
Prieš naudojant, siūlome išmėginti purškiklį mažame plote
Supakuotas juodoje stilingoje dėžutėje
Pagaminta Lietuvoje.

      


Dėmesio: Labai degus skystis ir garai. Laikyti 5°C – 25°C temperatūroje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių, atviros liepsnos, žiežirbų, karštų paviršių ar kitų degimo šaltinių. Nerūkyti. Saugotis, kad nepatektų ant odos ar į akis. Gali sukelti alergija. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Patekus ant odos ar į akis, nedelsiant nuplaukite dideliu kiekiu vandens, esant poreikiu kreiptis į gydytojus. Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto etiketę. Nerekomenduojame purškiklio naudoti ant baldų paviršiaus, kilimų, užuolaidų ar kitų tekstilės gaminių.

Naudojimas

Purškite kuo toliau nuo veido. Esant poreikiui pakartokite.

Susiję produktai