Purškiama kūno apsauga nuo saulės SESDERMA Repaskin Aerosol Sensitive SPF50 Spray 200ml

GB946591

37,35 €

41,50 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Naujasis „Repaskin Aerosol Sensitive“ ypač tinka jautriausioms odoms, nes jo sudėtyje esantis alkoholis yra pakeičiamas vandenine baze, o tai garantuoja puikų odos toleravimą.

 

 Purškiama SPF apsauga idealiai tinka tiems, kurie siekia komforto ir praktiškumo, paprasto priemonės naudojimo bei nori maksimalios apsaugos nuo saulės.

 

Išskirtinė Sesderma SHIELD SYSTEM technologija ne tik apsaugo odą, bet ir atstato fotosenėjimo sukeliamus reiškinius odoje, o tai leidžia išvengti dėmių ir priešlaikinių raukšlių atsiradimo. Saugokite kūną visą vasarą naudodami „Repaskin“ ir mėgaukitės saulės spinduliais sveikai ir atsakingai. 

 

PRIVALUMAI:

  • Aukšta apsauga nuo saulės spindulių jautriai odai.
  • Apsaugo nuo UVA / UVB / IR A spinduliuočių.
  • Apsauga SPF50 +
  • Puikus atsparumas vandeniui.
  • Aerozolinis purškimas, suteikiantis greitą ir platų produkto pasiskirtymą bei skatinantis greitą priemonės absorbciją.
  • Nepalieka balkšvos plėvelės ant odos.

  

Ingredientai: DIMETHYL ETHER, AQUA, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL TRIAZONE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, PROPANEDIOL, POLYMETHYL METHACRYLATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, DIMETHICONE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ALCOHOL, ASCORBYL PALMITATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CITRIC ACID, CYCLOPENTASILOXANE, DISODIUM EDTA, ERGOTHIONEINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERIN, GLYCERYL OLEATE, HYDROCHLORIC ACID, LECITHIN, MICROCOCCUS LYSATE, PARFUM, PHENOXYETHANOL, PLANKTON EXTRACT, POLYSORBATE 20, POTASSIUM SORBATE, RESVERATROL DIMETHYL ETHER, SILYBUM MARIANUM EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, SODIUM CHOLATE, SODIUM HYDROXIDE, THERMUS THERMOPHILLUS FERMENT, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM.

Specifikacijos

SPF 50

Susiję produktai