Giliai maitinantis, atstatantis šampūnas KITOKO Nutri Restore

36,47 €

42,90 €



Aprašymas

Šampūnas skirtas dažnam naudojimui. Kitoko pažangios plaukų terapijos produktų sudėtyje yra natūralių Afrikos augalų ekstraktų, sumaniai parinktų chemijos specialistų dėl neįtikėtinų jauninančių ir drėkinančių savybių. Kiekvienoje sistemoje naudojamas unikalus derinys, užtikrinantis maksimalų reikalingų priemonių efektyvumą.

 

Šis šampūnas praturtintas kinrožės, žaliosios arbatos, afrikinio tulpmedžio, tamarindų, papiruso ekstraktais, sviestmedžio aliejumi, vitaminais A ir E ir natūraliu drėkinamuoju faktoriumi (NMF), kurie atstato plauko struktūrą ir atjaunina trapius, pažeistus ar chemiškai apdorotus plaukus.

 

Šio šampūno pagrindinis ingridientas yra KINROŽĖ. Šis natūralus žiedų ekstraktas turi daug vaisių rūgščių, kurios puikiai atstato ir maitina pažeistus plaukus, suteikdamos stiprumo ir žvilgesio. Kinrožė atstato keratino skaidulų drėgmę, taip atkurdama plauko struktūrą ir natūralią apsaugą.

 

Naudojant šį šampūną, plaukai sustiprėja, tampa lengvai tvarkomi ir nuostabiai spindi. Sudėtyje yra spalvos neblukinanti formulė, todėl tinka dažytiems plaukams.

 

Mus visus veikia daugybė išorės veiksnių – užterštumas, chemikalai, klimatas, kenksmingi UV spinduliai. Jie neišvengiamai pakenkia plaukams ir odai – nutrūksta cheminiai plaukų struktūros ryšiai ir dėl to sumažėja jų elastingumas, atsparumas ir lankstumas. Šis kenksmingas poveikis vadinamas laisvųjų radikalų žala ir dėl jos mūsų plaukai ir kūnas sensta ir tampa pažeidžiami tolesniam kenksmingam poveikiui.Electron Acceptor Technology™ yra geriausias atsakymas. Šis unikalus antioksidantų mišinys veikia būtent laisvuosius radikalus ir užkerta kelią plaukų struktūros pažeidimui, apsaugo nuo žalos ir padeda maksimaliai išryškinti natūralų plaukų grožį.

 

​Naudojimas. Paskleiskite nedidelį kiekį šampūno drėgnuose plaukuose, švelniai įmasažuokite, nuskalaukite.

 

Susiję produktai

-10%
13,49 € 14,99 €
-10%
12,51 € 13,90 €
-10%
10,71 € 11,90 €
-20%
8,80 € 11,00 €
Turime

Stiprinamasis šampūnas Indola Repair Shampoo

8,80 € 11,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-10%
12,33 € 13,70 €

Drėkinantis šampūnas-aliejus sausai galvos odai ir plaukams Elgon Sinsea

Drėkinantis šampūnas sausai galvos odai ir plaukams

12,33 € 13,70 € -10%
Sumažinta kaina!