Sausas plaukų šampūnas HAIRBURST Volume & Refresh Dry Shampoo 200ml

GB813738

15,74 €

20,99 €



Aprašymas

Volume & Refresh Dry Shampoo Sausas plaukų šampūnas atgaivina, kartu pakelia šaknis, suteikia apimties ir tekstūros. Nepalieka baltų dėmių ar lipnių likučių! Jis turi savybę pritraukti ir išlaikyti drėgmę plaukuose, o tai suteikia plaukams tvirtumo, pilnumo ir pakylėjimo.

 

  • Aliuminio krakmolas. Šis ingredientas sugeria riebalų perteklių, kuris yra labai svarbus sausam šampūnui. Jis taip pat padeda padidinti apimtį ir sustiprinti šaknis, nepalikdamas baltų dėmių ar lipnių likučių.
  • Pantenolis. Vitamino B5 darinys ir drėgmę išlaikanti medžiaga padeda sulaikyti vandenį ir drėkina plaukų sruogas. Jis gali prasiskverbti į odelę ir patekti į plauko stiebus, kur padeda išlaikyti drėgmę ir suteikia apimties.

  

Naudojimas: Papurkškite plaukus, pamasažuokite pirštų galiukais ir palikite minutei. Iššukuokite. Jei yra galimybė, galite išpūsti sausąjį šampūną su plaukų džiovintuvu.

  

PAVOJINGA. Ypač degus aerozolis. Slėginė talpykla. Kaitinama gali sprogti. Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių, žiežirbų, atviros liepsnos, karštų paviršių. – Nerūkyti. Nepurkšti į atvirą liepsną arba kitus degimo šaltinius. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Slėginis indas. Nepradurti ir nedeginti net panaudoto. Saugoti nuo saulės šviesos. Nelaikyti aukštesnėje nei 50°C temperatūroje.

Susiję produktai

-15%
7,22 € 8,50 €
Turime

CHI Sausas šampūnas Dry Shampoo

7,22 € 8,50 € -15%
Sumažinta kaina!
-20%
17,59 € 21,99 €
Turime

KEUNE Sausas plaukų šampūnas STYLE Dry Shampoo 200ml

17,59 € 21,99 € -20%
Sumažinta kaina!