Vitamino c serumas su hialuronu BIOCOS C-BRIGHT Moisture Face Serum 30 ml

GB632225

21,51 €

23,90 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Natūralios sudėties veido serumas su liposominiu vitaminu C, dumbliais, hialurono rūgštimi, kurie intensyviai sudrėkins bei nuramins odą, sumažins uždegimus, suteiks odai skaistumo. Tinka visų tipų odai.

      

  • Raudonieji dumbliai – antioksidantų šaltinis
  • Intensyvus drėkinimas ir skaistinimas
  • Dviejų dydžių molekulinės masės hialurono rūgštis

           

Vitamino C serumas su dumbliais ir hialurono rūgštimi  – tai, ko reikia sudrėkintai, švelniai, švytinčiai odai!

      

Kuo šis produktas ypatingas?

       

Serumo sudėtyje naudojame liposominį vitaminą C, kuris veikia kaip antioksidantas – apsaugo nuo žalingų aplinkos veiksnių, skaistina odą. Liposomos užtikrina vitamino C stabilumą, todėl serumą ne tik galima, bet ir rekomenduojama naudoti mėgaujantis saulės spinduliais.

Vitamino C serumo sudėtyje esantys raudonieji dumbliai – tai antioksidanto - astaxantino šaltinis, kuris ramina pažeistą odą, mažina uždegimus, lygina odos spalvą. O dviejų dydžių molekulinės masės hialurono rūgštis užtikrina odos drėkinimą tiek išoriniame, tiek gilesniuose odos sluoksniuose. 

                        

  

Kokiai odai skirtas?

                 

   

Vitamino C, raudonųjų dumblių ir hialurono rūgšties serumą C-BRIGHT MOISTURE rekomenduojame sausai, dehidratavusiai, brandžiai, papilkėjusiai, tonusą praradusiai, uždegiminei odai, taip pat visiems, besimėgaujantiems saulės voniomis.

                             

Kaip naudoti?

      

Įmasažuokite kelis lašelius serumo į švariai nuvalytą, hidrolatu sudrėkintą veido, kaklo, dekolte odą. Po serumo naudokite kremą, kitą serumą ar augalinį aliejų.

       

Aktyviosios medžiagos:

       

  • Liposominis vitaminas C - skaistina odą bei veikia kaip antioksidantas. Be to, skatina kolageno gamybą, kuris padeda išlaikyti odos stangrumą. Liposomos apsaugo vitaminą C nuo skilimo, kurį gali sukelti tiesioginiai UV spinduliai. 
  • Raudonieji dumbliai – antioksidanto astaxantino šaltinis, pasižymintis antiuždegiminiu, raminamuoju poveikiu.
  • Hialurono rūgštis - šios rūgšties molekulės pritraukia iki 500 kartų už save didesnį kiekį vandens, todėl intensyviai drėkina bei visapusiškai puoselėja odą, suteikia komforto jausmą. Serumo sudėtyje naudojame tiek stambios, tiek ir smulkios molekulinės masės hialurono rūgštį, todėl oda drėkinama ne tik paviršiuje, bet ir gilesniuose sluoksniuose. Hialurono serume naudojama hialurono rūgštis - natūrali, biotechnologiškai išgauna iš gliukozės, sojų peptonų ir mielių ekstrakto.
  • Natūralus damaskinių rožių vanduo (hidrolatas) - prabangus odos eliksyras. Rožių vanduo dėl savo drėkinamųjų savybių ypatingai tinka sausai, brandžiai odai.