Atjauninantis veido serumas Germaine de Capuccini E.T. PREMIER 30 ml

GB002941

133,66 €

157,25 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Germaine de Capuccini EXCEL THERAPY PREMIER linija - tai aukščiausiai įvertinti produktai, išsiskiriantys pažangiausiomis technologijomis ir ištobulinta prabanga. Šis serumas - tai jaunystės eleksyras, efektyviai kovojantis su senėjimo požymiais. „Germaine de Capuccini“ laboratorijos mokslininkai kartu su išorinių tyrėjų komanda iš ryžių išskyrė peptidų kompleksą - Longevity Guard, kuris padidina ląstelių ilgaamžiškumą. Serumas veikia giliausiuose odos sluoksniuose ir didina ląstelių aktyvumą, skatina odos atsinaujinimą, suteikia jai gyvybingumo, mažina visus senėjimo požymius.

 

Naudojimas: Nedidelį kiekį serumo tepkite ant švarios, nuvalytos odos ryte ir vakare. Po to tepkite EXCEL THERAPY PREMIERE veido kremą ar kitą kasdieninę odos priežiūros priemonę.

 

 

Patikrintas dermatologų.

 

 

Veikliosios medžiagos:

 

   Longevity Guard - Iš ryžių išskirtas patentuotas peptidų kompleksas, kuris ląstelės viduje aktyvuoja sirtuinus ir taip prailgina svarbiausių odos ląstelių fibroblastų ir keranocitų gyvavimo laiką. Ląstelės tampa aktyvesnės, todėl geriau regeneruojama oda.

   Hialurono rūgštis - Dėl mažos molekulinės struktūros lengvai prasiskverbia į gilesnius odos sluoksnius, sulaiko vandens molekules dermoje, drėkina, suteikia odai putlumo, pagerina dermos struktūrą ir užpildo raukšles.

   Mikrokolagenas - Mažos molekulinės masės kolageno peptidai lengvai įsiskverbia į gilesnius odos sluoksnius ir suteikia jai stangrumo, skatindami fibroblastų dalijimąsi ir kolageno gamybą.

   Keramidų kompleksas - Išsaugo odos natūralų drėgmės lygį, stiprina odos apsaugines funkcijas, atsatato pažeistą hidrolipidinę plėvelę, stimuliuoja natūralų drėkinamąjį faktorių.

   Vitaminas C (Magnio askorbilo fosfatas) - Tai vitamino C junginys, apsaugantis jį nuo oksidacijos ir neigiamo aplinkos poveikio. Patekęs į gilesnius odos sluoksnius, jis atlaisvina vitaminą C. Antioksidantas, apsaugo nuo senėjimo, skaistina odą, skatina jos atsinaujinimą.

Specifikacijos

Odos tipas Brandžiai odai
Odos poreikiai Gyvibingumo atstatymas
Sritis Veidui