Krūtinę stangrinantis kremas su hialurono rūgštimi ir niacinamidu Mio Boob Tube Bust Tightening Cream 125ml

GB877308

32,72 €

38,50 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Krūtinę stangrinančio kremo ,,Boob Tube" sudėtyje yra naujasis ,,Smooth Booster" kompleksas ir galingas ingredientų mišinys, kuris saugo odą nuo suglebimo ir ją drėkina.

 

Krūtinę stangrinantis kremas ,,Boob Tube" - tai daugiafunkcinis kremas, skirtas krūtinės odai stiprinti ir palaikyti. Kliniškai įrodyta*, kad priemonės formulė suteikia odai elastingumo. Šio krūtinę stangrinančio kremo sudėtyje gausu natūralių augalinių veikliųjų medžiagų, kad krūtinė atrodytų švytinti ir stangri.

 

83% respondentų sutiko, kad naudojant šį, krūtinę stangrinantį kremą, kaklo ir dekolte oda tapo elastingesnė ir skaistesnė.* *Išbandyta su 60 respondentų 4 savaičių trukmės nepriklausomame klinikiniame tyrime.

 

  • Nauja, veganiška, su gyvūnais nebandyta formulė.
  • 100% natūralūs sielą ir kūną pakylėjantys kvapai.
  • Itin išmani augalinė chemija.
  • Savijautą gerinantys kompleksai, kad švytėtumėte nuo galvos iki kojų.
  • 100% perdirbamas: bioplastiko tūtelė patenka į plastiko perdirbimo šiukšliadėžę, o kartoninė dėžutė - į popieriaus perdirbimo šiukšliadėžę.
  • Pagaminta Jungtinėje Karalystėje.

 

Siekdama apsaugoti mūsų ateities kartas, ,,mio" naudoja geriausios kokybės sudedamąsias dalis, o pakuotes ir medžiagas įsigyja tvariai ir atsakingai.

 

Veikliosios medžiagos:

  • Geros savijautos kompleksas sudarytas iš indiškos figos ekstrakto ir vienuolio pipiro uogų, akimirksniu suteikia geros savijautos pojūtį ir užtikrina odos drėkinimą.
  • ,,Smooth Booster" kompleksas: galingas augalinių baltymų ir vitaminų, įskaitant niacinamidą, mišinys, padeda išlyginti, sutvirtinti ir apsaugoti odą.
  • Taukmedžio sviestas sulaiko drėgmę ir padeda apsaugoti odą.
  • Ibisų žiedų ekstraktas padeda suvienodinti odos atspalvį.
  • Energizuojantis kvapas: baltų gėlių ir gaivios žalumos natos, suderintos su citrusinių vaisių eteriniais aliejais. Hialurono rūgštis drėkina odą.

 

Vienas gyvenimas, viena planeta, vienas kūnas. Gyvenkite juo, rūpinkitės juo, mylėkite jį.

 

SVARBU: atkreipkite dėmesį, kad šiame produkte yra riešutų pėdsakų. Laikykite vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo karščio ir atviros ugnies. Tik išoriniam naudojimui. Negerti ir nevalgyti. Patekus į akis nuplauti vandeniu.

 

Atkreipkite dėmesį: šį produktą galima naudoti nėštumo ir žindymo laikotarpiu.

 

Sudėtis: Aqua/Water/Eau, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Ethylhexyl Palmitate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Isopropyl Palmitate, C15-19 Alkane, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Fragrance (Parfum), Squalane, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Vegetable Protein, Hydroxyacetophenone, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Terminalia Chebula (Haritaki) Fruit Extract, Carbomer, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Limonene, Linalool, Niacinamide, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Alcohol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Morus Alba Bark Extract, Sodium Benzoate, Citral, Cucumis Sativus (Cucumber) Seed Extract, Potassium Sorbate, Lecithin, Citronellol, Opuntia Ficus-Indica (Indian Fig) Stem Extract, Sodium Hydroxide, Ubiquinone, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Olus Oil/Vegetable Oil/Huile Végétale, Ethylhexylglycerin, Eugenol, Rhizobian Gum, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Vitex Agnus-Castus (Monk’s Pepper) Extract, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Cyclodextrin, Chlorphenesin, Lithothamnion Calcareum Extract, Centella Asiatica Extract.

 

Naudojimas:  Du kartus per dieną tepkite ant sausos, švarios odos nuo krūtinės apačios iki pat smakro.  Jei atsiranda odos sudirgimas - nedelsiant nutraukite naudojimą. Neskirta naudoti veido odos priežiūrai.

Susiję produktai

-20%
37,60 € 47,00 €
Turime

Krūtų didinimo kremas Guam IntHenso 150ml

37,60 € 47,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
21,60 € 27,00 €
Turime

Kūno odos ir krūtų stangrinamasis kremas GUAM 250 ml

Kūno odos ir krūtų stangrinamasis kremas

21,60 € 27,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
27,20 € 34,00 €
Turime

Kremas nuo strijų kūnui ir krūtims GUAM 200ml

Kremas nuo strijų kūnui ir krūtims

27,20 € 34,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
24,00 € 30,00 €
Turime

Stangrinamasis krūtų kremas su gaivinančiu efektu GUAM Duo 150ml

Stangrinamasis krūtų kremas su gaivinančiu efektu

24,00 € 30,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-10%
42,53 € 47,25 €
Turime

Stangrinamasis kremas krūtinei ir dekoltė sričiai GMT Breast Decollete

42,53 € 47,25 € -10%
Sumažinta kaina!
-11%
5,78 € 6,50 €
Turime

Plėvelė kūno įvyniojimui 0,30 x 200m

5,78 € 6,50 € -11%
Sumažinta kaina!