Sausas purškiamas vaškas TIGI Bed Head Trouble Maker Dry Spray Wax 200 ml

GB003213

17,52 €

21,90 €



Aprašymas

Šis lengvas, tekstūrą suteikiantis purškiklis pagerina plaukų tekstūrą ir sukibimą bei užfiksuoja šukuoseną, kad šukuosena būtų natūrali ir nesušukuota.

   

Akimirksniu išgaukite tekstūrą ir stilių su "Bed Head Trouble Maker" sausuoju purškiamuoju vašku! Šis lengvas, tekstūrą suteikiantis purškiklis pagerina plaukų tekstūrą ir sukibimą bei užfiksuoja šukuoseną, kad šukuosena būtų natūrali ir nesušukuota. Purškiamas vaškas taip pat maitina ir drėkina plaukus, todėl jie tampa švelnūs ir malonūs liesti, o jų blizgesys tampa neutralus. Sudėtyje yra karnuba vaško, kuris suteikia plaukams tekstūros, padengdamas juos vaško dalelėmis, kokosų aliejaus ir glicerino, kurie maitina ir drėkina plaukus, todėl jie tampa švelnūs ir malonūs liesti, ir stilizavimo polimero, kuris užfiksuoja šukuoseną, kad ši išliktų visą dieną, o džiūdamas suteikia natūralaus blizgesio. Puikiai tinka vidutinio ilgio ir ilgesniems plaukams formuoti. Pridedamas egzotiškas tropikų aromatas!

    

Naudojimas:

   

Gerai suplakite. Lengvai purkškite ant sausų plaukų, prireikus purkškite tarp sluoksnių. Rankomis sukurkite norimą stilių.

   

Ingredientai:

   

DIMETHYL ETHER, WATER (AQUA/EAU), PVP, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CETEARYL ALCOHOL, PEG-8 BEESWAX, FRAGRANCE (PARFUM), MOROCCAN LAVA CLAY, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, DIMETHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CETEARETH-20, STEARETH-100, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL

Susiję produktai

-20%
10,32 € 12,90 €
Turime

INDOLA Kreminis vaškas Indola Texture Rough Up 85ml

10,32 € 12,90 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
14,79 € 18,49 €
Turime

KEUNE Vaškas plaukams Keune STYLE FIBER WAX 125ml

14,79 € 18,49 € -20%
Sumažinta kaina!