Stangrinantis, drėkinantis veido kremas sausai odai JULIETTE ARMAND Extra Moisturising Cream 50ml

GB753397

32,50 €



Aprašymas

Drėkinantis veido kremas 24 valandoms sustiprina odos drėgmę ir atkuria jos drėgmės pusiausvyrą. Kremas taip pat papildo kolageno atsargas stiprindamas jungiamuosius odos audinius. Taip pat sumažina ryškių linijų atsiradimą ir kovoja su odos nelygumais.

 

 Kremo formulė yra pagrįsta ingredientais, kurie yra energijos ir drėgmės šaltinis odos ląstelėms: tik jūrinės kilmės kolagenas (Jūrinis kolagenas), taip pat DSH-C nano kapsulės, kurių sudėtyje yra hialurono rūgšties, kuri palaipsniui išskiria jos veikliąsias medžiagas, efektyvesniam rezultatui.

 

Aktyvūs ingredientai: MMW hialurono rūgštis, mini hialurono rūgštis, askorbo rūgštis, alantoinas, argininas.

 

Naudojimas: įmasažuokite į veido odą tol kol susigers.

  

Ingredientai: AQUA, CETEARYL ISONONANOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, GLYCERIN, DIMETHICONE, CETEARETH-33, CETYL PALMITATE, PROPANEDIOL, PHENOXYETHANOL, PEG-20 STEARATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM, ALLANTOIN, ARGININE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYALURONATE, DISODIUM EDTA, MYROTHAMNUS FLABELLIFOLIA LEAF/STEM EXTRACT, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID