Peršviečiama pudra Bikor Tokyo Powder 8g

GB270713

35,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Užtenka vieno produkto kuris pastebimai pakeis jūsų makiažą!

 

Tokyo - tai peršviečiama pudra su mikronizuotomis dalelėmis , padaryta iš aukščiausios kokybės sudedamųjų dalių kurias atradome savo įkvepiančioje kelionėje po Japoniją.

 

 

Šilkinė produkto formulė leis jums išgauti matinį veido odos efektą, kuris išliks daugelį valandų - specialūs ingredientai veikia kaip kempinė, pastoviai sugeria sebumo perteklių. Pudra turi šviesą atspindinčių dalelių kurios subtiliai užmaskuoja odos netobulumus - taip vizualiai sumažina poras ir raukšleles.

 

Tokyo pudra savo sudėtyje turi erškėtuogių sėklų aliejaus, kuris saugo jūsų odą ir padeda palaikyti tinkamą odos drėgmės pusiausvyrą.

 

Tokyo priemonės sudėtyje nėra talko – todėl galėsite pakoreguoti makiažą kelis kartus per dieną, neapsunkinant odos ir išvengsite kaukės efekto.

 

 

 

Tausoja:

Vitaminai A ir E minkština ir maitina odos epidermio odos sluoksnį, didina jungiamojo audinio elastingumą, apsaugo nuo išsausėjimo. Palaiko ląstelių atsinaujinimą, neutralizuoja laisvuosius radikalus, tai pat apsaugo kolageno ir elastino skaidulas, kurios atsako už odos elastingumą. Sulėtina senėjimo procesą, apsaugo nuo laisvųjų radikalų.

Erškėčio aliejus charakterizuojamas, kaip ypatingas, odą puoselėjantis ir odos regeneracines savybes spartinantis komponentas. Naudojamas jautriai ir sudirgusiai odai nuraminti. Ypatingai efektyvus esant išsausėjusiai odai arba odai praradusiai spalvą.

 

  

Naudojimas: Tokyo yra tobula priemonė leidžianti jūsų makiažui išsilaikyti daug ilgiau, suteikia veido odai matinį efektą. Pastebėsite, kad oda pasidarys švelni it aksomas.

 

Jeigu jūsų baziniai produktai yra kreminės konsistencijos, naudokite Tokyo, kaip produktą makiažui užbaigti. Naudojant tokiu būdu - maskuotojas ir kreminė pudra nereikalaus pataisymų dienos per visą dieną.

 

Tokyo pudrai naudokite didelį teptuką , kad vienodai ir tolygiai paskirstytumėte priemonę ant veido odos, tai pat atsiminkite, kad būtina padengti ir paakių sritį. Tuomet naudokite skaistalus, bei bronzantą.

 

Tokyo tai ne tik pudra kuri užfiksuoja jūsų makiažą, ją taip pat puikiai galima naudoti vietoj akių šešėlių bazės. Jūsų akių šešėliai, bei akių kontūras išsilaikys daug ilgiau.

 

Jei jums reikia makiažo korekcijos, tai pudros sudedamosios dalys leis jums pasiekti puikų rezultatą.

 

 

Teptukų priežiūra

 

Pagrindinė priežastis, dėl kurios būtina reguliariai plauti makiažo teptukus – higiena ir estetika. Nešvarūs teptukai praranda stangrumą ir greičiau susidėvi, tokiais neįmanoma sukurti tobulo makiažo. Juos reikia plauti ne rečiau nei kartą per mėnesį.

 

Paprasčiausias būdas yra naudoti muilą ir vandenį. Pamerkite teptukus į šiltą vandenį ir lengvai išplaukite su muilu, tuomet nuplaukite vandeniu.

Susiję produktai