PUREXPERT eksfoliacinis fluidas riebiai odai 200 ml
  • −10%
  • Išparduota
GB222912

Germaine de Capuccini Eksfoliacinis fluidas riebiai odai PUREXPERT 200 ml

(0)
36,90 €
41,00 €
Pranešti, kai turėsime
Prekės šiuo metu neturime

Aprašymas

PUREXPERT - tai trijų žingsnių kasdieninės odos priežiūros programa, užtikrinanti gerą riebios ir į aknę linkusios odos būklę. Eksfoliacinis fluidas - tai antrasis šios programos žingsnis. Padeda pašalinti negyvas odos ragines ląsteles, valo poras, sumažina odos blizgesį, iš karto suteikia odai lygumo ir skaistumo. Padeda kovoti su odos bėrimu.

Naudojimas: Atlikite pirmą žingsnį - nuplaukite veidą valančiomis putomis riebiai odai. Po to sudrėkinkite emulsija vatos diskelį ir paskirstykite produktą ant odos. Netepkite produkto arti akių. Trečiasis žingsnis - drėkinančio gelio riebiai odai panaudojimas.

Patikrintas dermatologų.

Veikliosios medžiagos:

 

  •    AHA rūgštis (glikolio, citrinos ir vyno rūgštis) - Pasižymi keratolitiniu poveikiu - skatina negyvų ląstelių pašalinimą ir odos atsinaujinimą. Mažina raukšles, pigmentines dėmes, gerina odos struktūrą, lygina randelius.
  •    Salicilo rūgštis - Palengvina negyvų odos ląstelių nusisluoksniavimą, normalizuoja epidermio lastelių ragėjimo procesus, skatina jo atsinaujinimą. Kartu ji pasižymi ir priešuždegiminėmis, antimikrobinėmis savybėmis.

Atsiliepimai

5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)