Sąrašas prekių pagal gamintoją LAKSHMI

Gamintojo produktų kainininke nėra.

Šiandien vis daugiau ir daugiau žmonių atsigręžia į Ajurvedą ir ieško šios kultūros siūlomų sprendimų, kuriuos būtų galima pritaikyti šio laikmečio moderniai kasdienybei. Ne išimtis ir mūsų kūno, odos, plaukų priežiūra. Daugelis galvoja, kad paisant ajurvedinių nurodymų, galima puoselėti savo išvaizdą ir mėgautis puikiais rezultatais. Ir iš tiesų – visiems taip manantiems, nereikia nusivilti. Šiandien vis daugiau gamintojų siūlo įsigyti Ajurvedinės kosmetikos ir vienas jų yra Lakshmi.


Lakshmi – 100% natūrali Ajurvedinė kosmetika. Motina Gamta augalus apdovanojo ypatingomis savybėmis, o dabar su meile ir džiaugsmu siūlo mums tai kaip dovaną, kad įnešti į mūsų gyvenimą ypatingą sveikatą, grožį, džiaugsmą ir harmoniją.


Lakshmi procedūros dėka oda tampa ir išlieka spindinti, šilkinė ir sveika; produktai, metodai ir patarimai sprendžia ne tik išorines odos problemas. Lakshmi gilinasi į problemų priežastis ir stengiasi sukurti vidinį balansą. Įdiegdama pažangiausias kosmetologijos žinias ir naudodama tik natūralius, organinius komponentus ir eterinius aliejus, Lakshmi dovanoja grožį bei prabangą visiems trims odos tipams – Vata, Pitta ir Kapha.


Jazminų kremas – kasdienė prabanga jūsų veidui


Kiekviena moteris yra nusipelniusi kasdienės prabangos. Ir tai kuo puikiausiai supranta Lakshmi – gamintojas, sukūręs ypatingą veido kremą. Jis į jūsų gyvenimą įneš daugiau džiaugsmo tiesiogine šio žodžio prasme, kadangi tobulas jazminų aromatas Ajurvedos kultūroje yra įvardijamas kaip vienas džiaugsmo skleidėjų. Kremo sudėtyje taip pat yra kviečių sėlenų ekstrakto, avokado bei jojobos aliejų, taukmedžio sviesto. Taigi, priemonė švelniai drėkins bei maitins jūsų veido odą, atstatys išsausėjimo pažeistas vietas, suteiks jaunatviško gaivumo.


Ajurvedos paslaptys jūsų kūnui


Dažnai pusiau juokais, pusiau rimtai yra sakoma, kad Ajurveda gali pateikti atsakymus į visus klausimus. Ir, jei ieškote atsakymo į klausimą, kaip turėtų stangrų bei patrauklų kūną, Ajurveda tikrai galės nurodyti reikiamą kryptį. Visa tai atsispindi ir Lakshmi sukurtuose gaminiuose. Jei jus erzina celiulito pažeistos vietos, termo aktyvūs koncentratai – ampulės. Šio gaminio veikliosios medžiagos – jūros dumbliai, dygioji pelžiedė bei kofeinas, sudaro derinį, kuris efektyviai degina riebalus, neleidžia susidaryti jų sankaupoms, stangrina.


Gaminius verta pirkti internetu


Norite, kad Ajurvedos paslaptys prisidėtų prie jūsų kūno bei grožio puoselėjimo? Pats metas įsigyti šių ir kitų gaminių, o tai geriausia padaryti internetu. Tai leis sutaupyti laiko, išvengto streso bei skubėjimo, o taip pat – nepamirškite, labai dažnai yra vykdomos įvairios akcijos.