Menstruacinė taurelė ORGANICUP B dydis 1vnt

GB610318

B dydis - vaginaliniu būdu gimdžiusioms moterims.

Smulkiau

27,20 €

32,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

OrganiCup - tai apdovanojimus pelniusi menstruacinė taurelė, kuri pakeičia higieninius įklotus ir tamponus.

 

Pagaminta iš 100% minkšto medicininio silikono, be klijų, balinimo priemonių, kvapiklių ar kitų priemonių, kurioms ne vieta jūsų organizme.  Taurelė nepraleidžia skysčių miegant ir sportuojant.  Taurelės tūris prilygsta trims tamponams. Galite naudoti iki 12 val.  Tinkamai prižiūrima taurelę tarnaus kelis metus.

 

Tinka veganams. Nesukelia elergijų. Patvirtinta FDA.

 

Prieš naudojant menstruacinę taurelę pirmiausia kruopščiai nusiplaukite rankas! Prieš naudojant taurelę pirmą kartą, dezinfekuokite ją pavirindamos vandenyje 2-5 minutes.

   

B dydžio taurelė skirta vaginaliniu būdu gimdžiusioms moterims. 30ml talpa, 45mm diametras, 70mm aukštis.

 

Naudojimas: 1 Žingsnis kruopščiai nusiplaukite rankas muilu ir karštu vandeniu. Prieš naudodama taurelę pirmąjį kartą, galite ją sudrėkinti vandeniu ar vandens pagrindo lubrikantu. Taurelę galite įsidėti sėdėdama, stovėdama ar tupėdama; Jums bus patogiau, jei kojas išskėsite.

 

2 žingsnis Sulenktą taurelę stipriai laikykite ir įkiškite į makštį. Taurelės sulenkimo būdų yra įvairių: Taurelės Lenkimo Būdai. Jums patogią padėtį makštyje atrasite treniruodamasi ir pažindama savo kūną. Taurelė laikosi suspausta makšties sienelių ir raumenų pagalba. Kitaip nei tamponai, menstruacinė taurelė įdedama negiliai į makštį, tačiau ne per žemai - kad nesukeltų nepatogumo ir nejaustumėte jos sėdėdama. Kotelis turi likti makštyje.

 

3 žingsnis Įsitikinkite, kad taurelė visiškai išsiskleidė ir neliko tarpo, švelniai pasukiodama taurelės kotelį. Patikrinkite įkišdama pirštą ir apvesdama jį aplink taurelę. Makštis yra palinkusi į nugaros pusę, taigi nukreipdamos taurelę link nugaros ir švelniai ją judindamos aukštyn žemyn, surasite jai tinkamą padėtį.

 

Menstruacinę taurelę išsiimti reikia vidutiniškai 2-4 kartus per parą, ne rečiau nei kas 12 valandų, taip pat galima naudoti naktį. Taurelę galite naudoti viso menstruacijų ciklo metu, nepriklausomai nuo išskyrų kiekio.

 

Išėmimas:  1 žingsnis Prieš išsiimdama taurelę, visų pirma kruopščiai nusiplaukite rankas ir atpalaiduokite raumenis. Jei negalite pasiekti dugnelio, švelniai patraukite už kotelio; lengvas stūmimas vidiniais raumenimis taip pat padės taurelei išslysti. Pasiekusi dugnelį jį suspauskite, atsargiai traukite į save ir išimkite neišliejusios turinio. Netraukite taurelės laikydamos vien tik už kotelio.

 

2 žingsnis Išpilkite turinį. Kruopščiai išplaukite menstruacinę taurelę karštu vandeniu ir muilu ir vėl įsidėkite.

 

Susiję produktai

-10%
17,09 € 18,99 €
Turime

Salcura Purškiama priešgrybelinė, intymios higienos priemonė Topida 50ml

Hygiene Spray

17,09 € 18,99 € -10%
Sumažinta kaina!