Plaukų šviesinimo milteliai ELGON WHITE PLUS Bleaching Powder 50g

GB444331

5,85 €

6,50 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Bedulkiai (nedulkantys) klasikiniai plaukų šviesinimo milteliai tinkantys visoms šviesinimo technikoms. Šviesina iki 7 tonų. Praturtinti  AC Oil Complex ir  Spirulina platensis algae (Spirulina dumbliai) ekstraktu, saugo plaukus ir palieka sveiką plaukų išvaizdą.

 

Naudojimas: plastikiniame indelyje sumaišyti šviesinamuosius miltelius su  Elgon Oxi-cream 10; 20; 30 ar 40* vol. oksidacine emulsija proporcijomis 1:2. Maišyti, kol priemonės konsistencija taps kreminė. Naudoti ant sausų plaukų. Atsižvelgiant į pageidaujamą efektą ir plaukų struktūrą, rekomenduojamas išlaikymo laikas iki 45 min. Tikrinti kas 5 min. Po procedūros gerai išplauti plaukus.

 

*Naudoti tik ant natūralaus atspalvio, sveikų plaukų

 

AC Oil Complex-praturtintas medetkų, saulėgrąžų, levandų ir rozmarinų aliejais, kurie saugo Jūsų plaukus nuo neigiamo šveisinimo poveikio.

 

Spirulina platensis algae (Spirulina dumbliai) pasižymi stiprinančiomis, atstatančiomis savybėmis. Ši pažangi formulė užtikrina sklandžią plaukų šviesinimo procedūrą ir saugo plaukų struktūrą.

 

Atsargumo įspėjimai. Mūvėti tinkamas pirštines. Nenaudoti antakių ir blakstienų dažymui. Nenaudoti jei galvos oda pažeista ar sudirginta. Nenaudoti ant pažeistų plaukų ir jei yra cheminis plaukų sušukavimas. Neįkvėpti.Pakliuvus į akis, nedelsiant praplauti vandeniu ir kreiptis konsultacijos pas specialistą. Įkvėpus ar patekus ant odos, gali padidėti jautrumas. Prieš dažant plaukus būtina atlikti odos jautrumo testą. Gali sukelti pavojų patekus į virškinamąjį traktą. Patalpas, kuriose laikoma ar naudojama medžiaga būtina vėdinti. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Vengti šilumos poveikio. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. TIK PROFESIONALIAM NAUDOJIMUI.

Susiję produktai