Plaukus akimirksniu atkurianti nenuplaunama priemonė ICON POWER PEPTIDES 90 ml

GB806431

85,50 €

95,00 €



Aprašymas

Tai akimirksniu atkurianti, nenuplaunama priemonė plaukams. I.C.O.N. klinikiniu būdu sukūrė Galinguosius Peptidus (Power Peptides) plaukų priežiūrai molekuliniame lygmenyje, persismelkiant į kiekvieną sruogą bei užtikrinant lankstumą, geresnę būklę, spindesį ir
apsaugą nuo skilinėjimo. Hidrolizuoti baltymai leidžia mažoms baltymų dalelėms susijungti su plauku, taip pridrėkindami ir užkirsdami kelią kutikulės pažeidimams.

Kodėl būtent peptidai plaukams?

Galingieji Peptidai (Power Peptides) yra sudaryti iš natūralių baltymų pagrindo bei dviejų ar daugiau amino rūgščių įsiliejusių į peptidų grandinę.

Žirnių baltymai yra aukštos kokybės baltymai.

Hidrolizuoti, jie leidžia mažoms baltymų dalelėms susijungti su plauku, taip skatindami drėkinimą ir užkirsdami kelią kutikulės pažeidimams, apsaugant kiekvieną plaukų sruogą.

Taip pat šis produktas persismelkdamas į plauką pagerina plauko elastingumą ir apsaugo nuo skilinėjimo.

I.C.O.N. klinikiniu būdu sukūrė Galinguosius Peptidus (Power Peptides) plaukų priežiūrai molekuliniame lygmenyje persismelkiant į kiekvieną sruogą bei užtikrinant lankstumą, geresnę būklę ir spindesį.

Galingas nenuskalaujamas produktas stiprina plaukus bei atkuria pažeistą plaukų struktūrą.

Naudojimas

Pasirinktu I.C.O.N. Šampūnu išplaukite plaukus, ant šlapių plaukų delnais paskirstykite Power Peptides produktą (trumpiems plaukams 1 - 2, vidutinio ilgio ir ilgiems 3 - 4 paspaudimai) bei jį įmasažuokite į kiekvieną plaukų sruogą apie 3-5 minutes. Tuomet iššukuokite plaukus ir naudokite savo įprastas plaukų maitinimo arba formavimo priemones. 

Taip pat, šį produktą galite naudoti kartu su savo pamėgtomis I.C.O.N. plaukų kaukėmis, kondicionieriais ir net plaukų dažais! Maišykite su pasirinktomis priemonėmis ir sukurkite tobulas procedūras!

 

Produkto naudojimo dažnumas:

Naudokite kas trečią, ketvirtą plovimą siekiant išlaikyti plauko elastingumą ir būklę. Stipriai pažeistiems plaukams naudokite kas antrą plovimą, kol pagerės plaukų būklė.

Sudėtis

Sudėtyje esantis žirnio baltymas (peptidas) yra molekulinio lygio baltymas, kuris įsiskverbia iki pat plauko šerdies. Hidrolizuoti augaliniai baltymai (keravis) yra tapatūs mūsų plaukų baltymui, todėl užtikrina ilgalaikį rezultatą. Argano aliejus – maitina, užtikrina plaukų minkštumą ir blizgesį.

Specifikacijos

Tipas Sausiems pažeistiems plaukams
Plaukams: Sausiems porėtiems

Susiję produktai

-10%
28,80 € 32,00 €
Turime

Nenuplaunama kaukė-kremas ICON Antidote

MOMENTINIS GYVYBINGUMAS. KOVA SU LAISVAISIAIS RADIKALAIS. PLAUKŲ STIPRINIMAS.

28,80 € 32,00 € -10%
Sumažinta kaina!
-10%
35,10 € 39,00 €
-15%
18,70 € 22,00 €
Turime

Nenuplaunamas plaukų kremas su taukmedžio sviestu pažeistiems plaukams

Saryna KEY Damage Repair Pure African Shea Cream Leave-In Moisturizer

18,70 € 22,00 € -15%
Sumažinta kaina!