Plaukų spalvos korektorius vyrams Elgon MAN Color Corrector 150 ml

12,59 €

13,99 €



Aprašymas

Greito veikimo pigmentinis plaukų spalvos korektorius žiliems, nublukusiems, gyvybingumą praradusiems ir dažytiems plaukams.

 

 

Poveikį sustiprina specialiai vyrams sukurtas aktyvus botanikos kompleksas „Caoforce Complex“, kurį sudaro kakava, imbieras, kardamonas, baltieji pipirai ir gvaraninė paulinija (guarana) – gerai valo, tonizuoja ir stiprina plaukus. Su kiekvienu naudojimu Jūsų plaukų spalva natūraliai tamsės, plaukai įgaus žvilgesį ir sveiką natūralią išvaizdą, nepaliekant žilų plaukų.

 

Naudojimas: plaukus nuplaukite šampūnu, nusausinkite ir ant drėgnų plaukų tepkite spalvos korektoriaus, laikykite 3-10 min., po to kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu, kad neliktų spalvos likučių. Norint išlaikyti tamsesnius plaukus, pagal poreikį procedūrą pakartokite.

Perspėjimas: jeigu pakliuvo į akis, nedelsiant išskalaukite dideliu kiekiu vandens. Saugokite nuo vaikų. Nenaudokite produkto, jeigu ant odos yra išbėrimų, žaizdelių, sudirgintų vietų, jeigu užtepus oda paraudo, patino ar ėmė niežėti. Naudokite tik nurodytu būdu.

Susiję produktai