Glotninamasis ir tiesinamasis plaukų priežiūros rinkinys ICON Anti-Frizz

57,60 €

72,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Rinkinį sudaro:

1.  Glotninamasis ir tiesinantis šampūnas ICON Anti-Frizz Shampoo 250ml

Šampūnas praturtintas visomis reikalingomis aminorūgštimis, kurios užtikrina sveikų bei stiprių plaukų augimą. Baltymai suteikia tvirtumo, o aliejai glotnumo. Keravis baltymų kompleksas suteikia elastingumo ir glotnumo. Jau po pirmo plovimo galima pajausti šio šampūno galią.

  

Nuo pat pirmo naudojimo matomas akivaizdus poveikis – plaukai juntamai stiprėja ir tampa glotnesni. Tai nėra tik šampūnas, nes jame esantis Keraveg18 jau po pirmo plovimo padaro plaukus 18% elastingesnius ir 21% stipresnius. Keravis baltymų kompleksas didina plauko atsparumą iki 60%.

 

Naudojimas: Sudrėkinkite plaukus šiltu vandeniu. Išspauskite lašelį šampūno į delną ir patrinkite tarp delnų. Šampūną švelniai paskirstykite ant galvos odos ir masažuokite pirštų galiukais. Išskalaukite ir procedūrą pakartokite antrą kartą. Glostydami paskirstykite per visą plauko ilgį ir palikite šampūną kelioms minutėms veikti. Gerai išskalaukite. Norint pasiekti maksimalų rezultatą, naudokite kartu su ANTI-FRIZZ kondicionierių.

 

2. Glotninamasis plaukus kondicionierius ICON Anti-Frizz Conditioner 250ml

 

Palepinkit plaukus su šia intensyviai atstatančia kondicionuojančia kauke. Kruopščiai atrinkti ingredientai atstato net stipriai pažeistus plaukus, neleidžia plaukams šakotis ir skilinėti galiukams. Jūsų plaukai taps glotnūs lyg šilkas. Naudojant naujausias technologijas Keraveg18 ir Biotinas prasiskverbia iki pat plauko šerdies, užpildo plaukus ir padaro juos glotnesnius ir tiesesnius. ANTI-FRIZZ kondicionuojančia kauke – kaukė praturtinta visomis reikalingomis aminorūgštimis, kurios užtikrina plaukų stiprumą iš vidaus. Baltymai suteikia tvirtumo, o aliejai glotnumo. Keravis baltymų kompleksas ir pantenolis suteikia elastingumo ir tiesumo. 

  

Naudojimas: kondicionierių paskirstykite ant ICON Anti-Frizz šampūnu išplautų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų. Kruopščiai iššukuokite nuo šaknų iki galiukų ir palikite 5 min veikti. Išskalaukite. Norint pasiekti maksimalų rezultatą, naudokite kartu su ICON Anti-Frizz nenuplaunamu balzamu.

Susiję produktai

-10%
14,39 € 15,99 €
Turime

ELGON Kasdienis šampūnas visų tipų plaukams PRIMARIA Biodaily Shampoo

14,39 € 15,99 € -10%
Sumažinta kaina!
-10%
14,39 € 15,99 €
Turime

ELGON Šampūnas riebiai galvos odai ir plaukams su baltuoju moliu ir

Šampūnas riebiai galvos odai su baltuoju moliu ELGON PRIMARIA Rebalancing Shampoo 200ml

14,39 € 15,99 € -10%
Sumažinta kaina!