Purškiamas fiksuojantis gelis banguotiems ir garbanotiems plaukams ELGON AFFIXX 90 Spray Gel 200ml

GB301499

12,51 €

13,90 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Stiprios fiksacijos purškiamas gelis plaukų formavimui. Nelipnus, lengvai ir greitai plaukus fiksuojantis gelis yra universalus: tinka visų tipų plaukams, visiems plaukų džiovinimo ir formavimo būdams. Fiksuoja net labai nepaklusnius ir šiurkščius plaukus. Užtikrina ilgai išliekančią šukuoseną. Greitai džiūsta (kaip plaukų lakas), todėl puikiai tinka trumpų plaukų formavimui. Suteikia „laminavimo“ efektą plaukams, naudojant plaukų formavimo žnyples (plaukų tiesinimui ar garbanojimui). Intensyviai drėkina, kondicionuoja, užpildo ir lygina pažeistus plaukus, apsaugo nuo karščio (naudojant formavimo žnyples), suteikia žvilgesio. Neapsunkina, nesuriebaluoja plaukų ir nepalieka jokių likučių. Subtilaus vandens gėlių kvapo. Be silikonų, SLS, SLES, dirbtinių dažiklių, druskų. 

  

Vertingi aktyvūs ingredientai:

  • UV filtras – veikia kaip barjeras, apsaugo plaukus ir plaukų spalvą nuo blukimo ir žalingo saulės poveikio;
  • filmogeninių ir fiksacinių medžiagų mišinys – pasižymi skirtingo lygio plaukų lankstumą suteikiančia savybe ir kontroliuoja purškiamo gelio fiksavimo galią;
  • „Soyactiv®“ kompleksas – patentuota formulė, kurios pagrindą sudaro hidrolizuoti sojos baltymai, gausūs kalciu, kaliu, geležimi, vitaminu E ir 9-iomis būtinosiomis aminorūgštimis. Baltymai, suskaidyti į mažesnes aminorūgščių grandis, prilimpa prie plaukų kamieno ir palaipsniui įsiskverbia į giliuosius plaukų sluoksnius. Stiprina, atkuria ir užpildo plaukų pluoštą, drėkina ir išlaiko drėgmę, apsaugo nuo žalingo aplinkos veiksnių poveikio ir suteikia žvilgesio.

   

Naudojimas: tolygiai paskirstyti reikiamą produkto kiekį ant plaukų maždaug 25 cm atstumu. Pakuotę laikyti tik vertikaliai arba pakreiptą patogiu kampu, bet neapverstą.

 

Perspėjimas: jeigu pakliuvo į akis – nedelsiant išskalauti dideliu kiekiu vandens. Produktą naudoti tik rekomenduojamu būdu.

 

PAVOJINGA. Ypač degus aerozolis. Slėginė talpykla. Kaitinama gali sprogti. Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių, žiežirbų, atviros liepsnos, karštų paviršių. – Nerūkyti. Nepurkšti į atvirą liepsną arba kitus degimo šaltinius. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Slėginis indas. Nepradurti ir nedeginti net panaudoto. Saugoti nuo saulės šviesos. Nelaikyti aukštesnėje nei 50°C temperatūroje.

Susiję produktai

-20%
10,32 € 12,90 €
Turime

INDOLA Gelinis formavimo purškiklis Indola Gel Spray Finish 300 ml

Strong gel spray

10,32 € 12,90 € -20%
Sumažinta kaina!
-10%
26,10 € 29,00 €
-15%
13,52 € 15,90 €
Turime

CHI Šaknų pakėlėjas Volume Booster 237ml

13,52 € 15,90 € -15%
Sumažinta kaina!