Šampūnas šalinantis nepageidaujamą gelsvą atspalvį iš plaukų ICON PURE LIGHT Purple Shampoo 250ml

GB785733

23,40 €

26,00 €



Aprašymas

Sukurtas turintiems šviesius ar balintus plaukus, nesvarbu, ar jie dažyti, ar natūralūs, pavyzdžiui, šviesios, platinos, sidabro/pilkos, baltos ar pastelinės spalvos. Taip pat
turintiems nepageidaujamą žalvarinį atspalvį.

 

Jei Jūsų plaukai yra balinti ir norite pašalinti nepageidaujamus geltonus ir žalvarinius atspalvius, išbandykite PURE LIGHT šampūną bei kondicionierių. PURE LIGHT sudėtyje esantys ingredientai yra subalansuoti su pigmentų mišiniu - tobula skaidri (vaivorykštinė) violetinė spalva pašalina nepageidaujamus geltonus ir
žalvarinius atspalvius.


Ši kondicionuojanti procedūra suteikia papildomą apsaugą plaukams tonavimo metu.

 

  • Bananų vaisių ekstraktas - Šis lapų ekstraktas, kuriame gausu magnio ir kalio, apsaugo plaukus ir skatina plaukų augimą. Pasižymi raminančiomis, minkštinančiomis ir drėkinančiomis savybėmis, todėl plaukai tampa žvilgantys ir paklusnūs.
  • Argininas - Ši aminorūgštis kovoja su slinkimu ir norint paskatinti sveikų plaukų augimą.
  • Asparto rūgštis - viena iš būtiniausių baltyminių rūgščių plaukams, todėl plaukai išliks gyvybingi, galvos oda bus apsaugota nuo išsausėjimo ir be pleiskanų.
  • Jūros kopūstų lapų ekstraktas - dėl gausybės mineralų ir vitaminų stiprina plaukus ir apsaugo nuo lūžinėjimo. Turtingas antioksidantų ir detoksikuojančių savybių, atkuria ir stiprina visų tipų plaukus.

 

Veikliosios medžiagos: Rusvieji dumbliai. Bananų ekstraktas. Kvinoja. Amino rūgštys. 

 

Naudojimas: Sudrėkinkite plaukus šiltu vandeniu. Išspauskite lašelį Pure Light šampūno ir patrinkite tarp delnų. Šampūną švelniai paskirstykite ant galvos odos ir masažuokite pirštų galiukais. Išskalaukite ir procedūrą pakartokite antrą kartą palikdami šampūną veikti 2 – 5 minutes. Stipresniam tonui išgauti palikite produktą ilgesniam laikui. Išskalaukite plaukus, nusausinkite rankšluosčiu ir naudokite Pure Light kondicionierių. 

Susiję produktai

-20%
8,80 € 11,00 €
Turime

Geltonus tonus neutralizuojantis šampūnas Indola Silver shampoo

Color silver shampoo

8,80 € 11,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
18,79 € 23,49 €
Turime

Šampūnas sidabriniams atspalviams puoselėti KEUNE CARE Silver Savior

18,79 € 23,49 € -20%
Sumažinta kaina!