Pilinguojanti pudra šveitiklis Germaine de Capuccini Excel Therapy Silky Scrub 50 ml

GB862425

53,55 €

63,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Tai ypatingai švelnus fermentinis šveitiklis, sumaišytas su vandeniu tampa šilkinėmis putomis, kurios puikiai nuvalo nuo odos bet kokius nešvarumus bei negyvas ląsteles. Odos valymas atliekamas fermentų pagalba, todėl šis produktas tinka net jautriausiai odai, tačiau toks efektyvus, kad gerai išvalo itin užterštą, spuoguotą odą. Veido oda tampa atsinaujinusi ir švelni, jaučiamas malonus sudrėkintos ir švarios odos pojūtis. Skirtas profesionalams, bet tinkams ir naudojimui namuose.

 

Naudojimas: Labai nedidelį kiekį produkto sumaišykite su toniku arba vanediu ir sukamaisiai judesiais masažuokite sudrėkintą veido, kaklo ir dekolte odą. Nuplaukite drungnu vandeniu. Priklausomai nuo odos tipo, naudokite 1-3 kartus per savaitę.

 

Patikrintas dermatologų.

 

 

Veikliosios medžiagos:

  • Deguonis - Gerina odos medžiagų apykaitą, didna energijos lygį ląstelėse, skatina kolageno gamybą ir natūralius regeneracijos procesus. Suteikia skaistumo, suteikia gyvybingumo, apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio.
  • Papainas - Fermentas, padedntis suskaidyti baltymus iki peptidų ir aminorūgščių. Naudojamas negyvų odos ląstelių šalinimui. Lygina ir skaistina odą, skatina jos atsinaujinimą.
  • Vaško mikrosferos - Odą eksfolijuojančios dalelės - šalina negyvas ląsteles.

Specifikacijos

Odos tipas Visiems odos tipams
Odos poreikiai Valymas
Sritis Veidui

Susiję produktai

-15%
35,70 € 42,00 €
Turime

Germaine de Capuccini Akių makiažo valiklis OPTIONS 300ml

35,70 € 42,00 € -15%
Sumažinta kaina!