Skystas maisto papildas su hidrolizuotu kolagenu ,,COLLAGEN 36’’ 500 ml

GB945291

47,20 €

59,00 €



Aprašymas

Besirūpinantys savo sveikata ir grožiu nuolat ieško priemonių jaunystei išlaikyti. Ne paslaptis, jog mūsų organizmui reikia hialurono rūgšties, vitamino E, vitamino C ir, žinoma, kolageno. Tai pačios svarbiausios medžiagos, užtikrinančios odos elastingumą, pakankamą drėkinimą, palaikančios normalią sąnarių būklę, gerinančios širdies darbą, stiprinančios kaulus, sausgysles ir kraujagysles, palaikančios sveikų plaukų būklę.

COLLAGEN 36 - hidrolizuotas kolagenas, išgaunamas iš žuvų (labiausiai vertinamas), suteikiantis organizmui amino rūgštis, kurios itin naudingos mūsų plaukams ir odai.

Nauda odai:

Pagerina odos būklę, sumažina raukšles

Padidina odos elastingumą ir stangrumą

Pagerina strijų būklę, sumažina celiulitą

Drėkina odą.

Nauda plaukams:

Prevenciškai saugo nuo plaukų slinkimo, plonėjimo ir galiukų skilinėjimo

Suteikia plaukams apimties, blizgesio, drėgmės

Sumažina pažeidimus plaukų folikuluose

Sumažina žilų plaukų atsiradimo riziką

Skatina keratino gamyba organizme

Papildoma nauda:

Pagerinajungiamojo audinio ir sąnarių būklę

Skatina kolageno gamyba organizme

Sumažina sąnarių skausmą

Skatina metabolizmą

Pagerina nagų būklę

COLLAGEN 36 išskirtinis tuo, jog yra 1-ojo tipo kolagenas, kurio daugiausia mūsų organizme, ir kuris yra naudingiausias mūsų plaukams bei odai. Jis yra skystos konsistencijos ir turi mažiausias molekules, todėl organizmas jas lengvai įsisavina (iki 90 %). Palyginimui, kiti rinkoje esantys kolagenai, kurie yra tablečių ar pudros pavidalu, turi didesnes molekules (sunkiau įsisavinamos), neparengti naudoti ir yra neskanūs. COLLAGEN 36 kolagenas yra laikomas PREMIUM klasės kolagenu ir 2020 m. COSMOPOLITAN SLOVENIA pripažintas geriausiu rinkoje.

COLLAGEN 36 yra ananasų skonio, be cukraus, gliuteno, pieno ir sojos produktų, vartojamas 30 min. prieš pusryčius, ant tuščio skrandžio. Rekomenduojama vartoti kasdien 3 mėnesius, po jų daryti 30 dienų pertrauką.

Skystas maisto papildas su hidrolizuotu kolagenu, vaistažolių ekstraktais, vitaminais bei cinku.

Su saldikliu – ksilitoliu.

Sudėtyje yra kofeino (40 mg/100 ml). Nerekomenduojamas vaikams, besilaukiančioms ar maitinančioms moterims.

500 ml / 20 porcijų

Naudojimas

Prieš naudojimą sukratykite. Naudokitės matavimo indeliu dienos porcijai paruošti (25 ml.). Rekomenduojame papildus naudoti rytais, dar nevalgius. Atidarytą buteliuką laikyti šaldytuve ir sunaudoti per mėnesį laiko.

Sudėtis

vanduo, hidrolizuotas kolagenas (žuvų), saldiklis: ksilitolis, vitaminas C (natrio askorbatas), papajų ekstraktas karika papaja, Paragvajaus arbatos ekstraktas Ilex paraguariensis A.St. -Hil. (turintis natūralaus kofeino), kvapiosios medžiagos, rūgštys: pieno rūgštis, obuolių rūgštis, vitaminas E (alpha-tokoferilo acetatas), konservantai: kalio sorbatas ir natrio benzoatas, cinkas (cinko gliukonatas), vitaminas A (retinilo palmitatas), biotinas (D-biotinas).

Susiję produktai

-10%
34,20 € 38,00 €
-10%
45,00 € 50,00 €
Turime

Geriamasis kolagenas odai, nagams ir plaukams GOLD COLLAGEN PURE 10x50ml

45,00 € 50,00 € -10%
Sumažinta kaina!
-10%
49,50 € 55,00 €