Drėkinantis šampūnas ICON Drench Moisturizing Shampoo

Drėkinantis šampūnas

Smulkiau

22,50 €

25,00 €



Aprašymas

I.C.O.N. DRENCH - tai drėkinantis šampūnas, sertifikuotas kaip draugiškas aplinkai, neturintis sudėtyje sulfatų ir parabenų, tinkantis veganams.

DRENCH drėkinantis šampūnas. Drėkinantis šampūnas prisotina plaukus baltymais – jie tampa lengvai iššukuojami ir spindintys. Atgaivina ir sustiprina dažymo metu pažeistus ir išsausėjusius plaukus. Išsaugo dažytų plaukų spalvą ir suteikia žvilgesio. Ant plaukų ir galvos odos baltymai sudaro apsauginį sluoksnį, kuris padeda išlaikyti natūralią drėgmę, saugo nuo žalingo saulės poveikio, šalina elektrostatinį krūvį.

 

  •  Aminorūgštys, kurios yra artimos plaukuose esančio keratino ir kolageno aminorūgštims, puikiai atkuria pažeistų plaukų struktūrą bei juos maitina.
  • Sojos baltymai padidina elastingumą ir stangrumą.
  • Alavijas sumažina pleiskanojimą, atkuria odos elastingumą bei ramina galvos odą.

 

Tinka visų tipų plaukams.

   

Norint pasiekti geriausią rezultatą, naudoti kartu su drėkinančiu kondicionieriumi FREE.

   

Naudojimas: Iššukuokite plaukus prieš plaudami. Gerai sudrėkinkite plaukus šiltu vandeniu. Įspauskite lašelį šampūno į delną ir patrinkite tarp abiejų delnų. Šampūną švelniai paskirstykite ant galvos odos ir masažuokite odą pirštų galais. Išskalaukite ir vėl įspaudę lašelį šampūno plaukite galvos odą. Šampūno putas paskirstykite per visą plaukų ilgį. Išmuilavę galvos odą antrą kartą, palikite šampūną kelioms minutėms, kad jis išvalytų visas riebalines liaukas, seną suragėjusį odos sluoksnį. Putos, paskirstytos per plauko ilgį išvalys silikonų, formavimo priemonių likučius, chlorą, kalkes. Plaukas taps blizgesnis, švaresnis, glotnesnis. Kruopščiai išskalaukite šiltu vandeniu.

  

Specifikacijos

Tipas Drėkina

Susiję produktai

-10%
14,84 € 16,49 €
-10%
12,59 € 13,99 €
Turime

ELGON Intensyvus šampūnas pažeistiems, dažytiems plaukams COLORCARE

12,59 € 13,99 € -10%
Sumažinta kaina!
-15%
16,99 € 19,99 €
Turime

KEUNE Šampūnas plaukams su vėsinančiu efektu Keune So Pure COOLING

16,99 € 19,99 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
39,52 € 46,49 €
Turime

KEUNE Šampūnas plaukų ir odos drėkinimui Keune So Pure MOISTURIZING

39,52 € 46,49 € -15%
Sumažinta kaina!